TDK hírek
2013. december 10.TDK

A Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Kara a 2013/2014-es tanévben a Házi Tudományos Diákköri Konferenciáját 2014. február 20-án (csütörtökön) rendezi meg, amelyre a TF-ről és társintézményeinkből minden TDK-s hallgatót szeretettel várunk.

Az összefoglalókat (rezüméket) 2014. január 6-án (24.00 óráig) kell feltölteni a http://tf.hu/tudomany/tdk/htdk-jelentkezesi-lap/ oldalon. Az előadások értékelésénél (a díjak kiosztásánál) hangsúlyos szerepet kap az összefoglalók formai és tartalmi megjelenése. Ezért kérjük a kedves kollégákat és hallgatókat, hogy a rezümék elkészítésekor a honlapon közreadott követelményeket vegyék figyelembe! Formailag hibás jelentkezéseket nem tudjuk elfogadni!

Ugyanezen az oldalon található a már BSc szakon végzett, és MA vagy MSc képzésben résztvevő hallgatók nyilatkozati kötelessége. A nevezési laphoz csatolni kell a témavezetővel tett közös nyilatkozatot arról, hogy a bemutatandó TDK dolgozat és a már megvédett szakdolgozat (diplomamunka) nem azonos tárgyú.

Bővebb információk, friss hírek a TDK-ról, valamint az elmúlt évek eseményei a http://tf.hu/tudomany/tdk/ oldalon olvashatók.

Szeretnénk felhívni minden MSc-s hallgató figyelmét, hogy a 21. Nemzetközi Tudományos Diákköri Konferenciát 2014. április 10-12-én rendezi meg intézményünk, amelyre szeretettel várunk minden angolul beszélő diákkörös hallgatót és kollégát. Az angol nyelvű összefoglalók leadási határideje: 2014. március 7.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!