Szakdolgozatok/diplomamunkák feltöltése

A szakdolgozatok/diplomamunkák feltöltése:

A dolgozatokat az E-learning Portálra szíveskedjenek feltölteni a Tanulmányi Hivatal által megadott időintervallum alatt. A felületre a Neptun rendszerben használt kóddal és jelszóval tudnak belépni. A "Szakdolgozat és diplomamunka feltöltés" kurzust keressék, a tanszékünknek megfelelőt (pl.: Szakdolgozat és diplomamunka feltöltés - Atlétika Tanszék).

Visszaigazolást nem fognak kapni a feltöltést követően, az oldalon való rögzítéssel leadták elektronikusan a munkájukat. A dolgozatok plágiumszűrésre kerülnek.

Kérdés esetén a Könyvtár és Levéltár munkatársától, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. kaphatnak segítséget.

A feltöltésről fontos tudni:

  • Minden hallgató egyszer jogosult feltölteni a dolgozatát, mindennemű változtatás esetén csak igazolás alapján fogadjuk el, és módosítjuk a korábban elküldött írást.
  • A szakdolgozat/diplomamunkadolgozat leadásához 2 különálló pdf formátumú dokumentum egyidejű feltöltése és leadása szükséges:

    • a szakdolgozat/diplomamunka teljes szövegének elektronikus, nem védett pdf formátumú változata a mellékletek nélkül,
    • a szakdolgozat/diplomamunka kötelező mellékletei (eredetiségi nyilatkozat, nyilatkozat a szakdolgozat nyilvánosságáról) együtt, összefűzve egy nem védett pdf formátumú dokumentumban.

A szakdolgozat/diplomamunka formai követelményeit, illetve a kötelező mellékletek és egyéb kapcsolódó dokumentumok formanyomtatványait az e-learning felületen találják.

Jó munkát, sikeres feltöltést kívánunk!

Projektek

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!