ROC (Erasmus+)

Projekt neve: Recommendations based on analysing the implementation of the Outdoor Sector's certifications across the EU - ROC (Erasmus+)

Projekt vezető: European Confederation Of Outdoor Employers

Projekt azonosító: KA2 2021-2-BE02-KA210-VET-000049672

Projekt kezdete: 2021.04.01.

Projekt befejezése: 2023.04.01.

Projekt rövid leírása és célja

A konkrét célok, a kültéri szektor szakembereinek elismerésének közös igényét kielégítve Európai szinten a következők: A Szabadtéri Szektor alulról építkező szervezeteinek, újoncoknak a programban való részvétele a felsőoktatással intézmények kiegyensúlyozott, mindenki számára előnyös partnerségben, transznacionális hálózatot építve a terület elismerésére összpontosítva.

A szervezetek azon képességének javítása, hogy transznacionális környezetben dolgozzanak, miközben javítják tevékenységük minőségét munka és interkulturális tudatosságuk, más ágazatokból érkező új szereplőkkel való cserék révén.

Hozzájárulás az EU munkaerő-piaci igényeihez igazodó szakképzési tantervek fejlesztéséhez és/vagy javításához szint, a képesítések kölcsönös elismerésének előmozdítása, a hátrányos helyzetűek képzéshez való hozzáférésének elősegítése.

Konkrét mérföldkövek meghatározása a hálózat jövőbeli stratégiai tervezéséhez, amely megerősíti a hálózat általános célját a kültéri tanúsítás elismerése és minőségi végrehajtása az EU-ban A tervezett tevékenységek lefolyása az elemzés és a kültéri tanúsítványok végrehajtásának áttekintése a különböző tagállamokban. Továbbá a keletkezett ajánlások a hálózat jövőbeli stratégiai tervezésével kombinálva hozzájárulnak a hosszú távú átláthatósághoz a munkavállalók, különösen a fiatalok képesítéseinek elismeréséről és tanúsításáról, valamint a különböző nemzeti valóságok közötti készségek közötti eltérések leküzdése.

Partnerek:

  1. Természeti Sportvállalkozások Szakmai Szövetsége (Belgium)
  2. Szövetség Idegenforgalmi Vállalkozások Szabadtéri tevékenységekben (Görögország)
  3. Panepistimio Thessalias (Görögország)
  4. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem (HU)
  5. France Plein Air (Franciaország)
  6. Munsteri Műszaki Egyetem (Írország)

Projektek

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!