Büszkeségeink

A Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem férfi- és női csapata egyaránt második lett a tízevezős MEFOB-on.

Márton Gréta, a Ferencváros kézilabdacsapatának egyik meghatározó játékosa a Bajnokok Ligája négyes döntőjére készül, és elképzelhetőnek tartja, hogy TF-es diplomával a birtokában hamarosan ismét a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem hallgatója lesz.

Huszonnégy év után jutott szerenkénti fináléba magyar ritmikus gimnasztikázó Európa-bajnokságon. E siker a TF hallgatója, Pigniczki Fanni nevéhez fűződik, aki karikával az ötödik helyet szerezte meg.

Nagyon jó érzés látni, mennyire ösztönzik egymást a táncosok, örülnek a másik sikerének, és boldogok egy-egy jól végrehajtott gyakorlat után – mondja a TF-en  végzett Végh Erika a Magyar Táncművészeti Egyetem hivatalos honlapjának a napokban adott interjúban.

Komoly megméretéssorozatra készül a magyar férfi röplabda-válogatott, amelynek szövetségi kapitánya a TF-en végzett ifj. Nagy Péter.

Női együttesünk nyerte a röplabda egyetemi bajnokság (MEFOB) idei kiírását, míg férficsapatunk a dobogó legalsó fokára állhatott fel.

Remekül szerepelt Ekler Luca a hétvégén Jesolóban megrendezett paraatlétikai Grand Prix-n. A TFSE sportolója három versenyszámban is aranyérmet szerzett, így indulhat a nyári párizsi világbajnokságon.

2023. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!