Hírek

Június első napján a TF-étterem teraszán tartották az ebéddel egybekötött pedagógusnapot, amelynek során a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem dolgozóit köszöntötték.

Harmincegy fős TF-csapatunk az erdélyi keresztényzarándoklaton járt pünkösdkor. A látogatás során – többek között – megszentelték a TF zászlaját.

A Nemzetközi Edzőképző Tanfolyam hátteréről, rangjáról és jelentőségéről beszélgettünk Szabó Andrással, a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem Nemzetközi Kapcsolatok Igazgatóságának munkatársával.

A közelmúltban dr. Béres Sándor az Atlétika tanszék tanszékvezető egyetemi docense két sportágban ért el országos bajnoki címet. 

Május 30-án tartották a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem Nemzetközi Edzőképző Tanfolyamának (ICC) diplomaosztó ünnepségét, amely a tízhetes képzési időszak zárását jelentette.

Május 25-én, csütörtök 13 óra körül élénk ritmusú zene csendült fel a TF kertjében, amelyre Nemerkényi Krisztina tanárnő – hat-nyolc TF-műhelyes hallgatóval egyetemben – mozgásba lendült.

Május 30-án kerekasztal-beszélgetéssel egybekötött nyitóünnepséggel kezdődött el a TF-en az EASS2023 Budapest, az Európai Sportszociológiai Társaság (EASS) éves konferenciája.

2023. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!