Nemzetközi kiutazások

2022. Nemzetközi kiutazások, oktatói tájékoztató: 3.0 >>>

Egyetemi pályázati lehetőség

A Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem (továbbiakban: Egyetem) elkötelezett a munkatársak szakmai fejlesztésében, a tudományos és szakmai közéletben való részvétel előmozdításában, célja az Egyetem minél szélesebb körű képviselete. Ennek részeként az Egyetem lehetőséget biztosít a munkatársak részére nemzetközi konferenciákon, sport- és egyéb szakmai rendezvényeken történő részvétel támogatására az űrlap kitöltésével.

Kérjük, hogy a kitöltéssel kapcsolatos alábbi tudnivalókat figyelmesen olvassa el, és a formai követelményeket tartsa be!

 1. Ha az utazás egyes szakaszai nem ugyanazon módon történnek, akkor ezek megkülönböztetésre használja a rendelkezésre álló összes utazás módja mezőket!
 2. A költségek blokk minden egyes mezőjét kötelező kitölteni (amennyiben nincs szükség valamely tételre, jelezze ezt “0″ összeggel)!
 3. A költségek blokk devizanemek mezőiben az ISO kódok használata kötelező (a mezők mellett található segédlettel).
 4. A mellékletek mező esetében a feltölthető fájlformátumok: DOC, DOCX, PDF.
 5. Fájlnevek kötelező formája:
  • Vezeteknev_Keresztnev_absztrakt
  • Vezeteknev_Keresztnev_publikacio
  • Vezeteknev_Keresztnev_egyeb
 6. Amennyiben van elképzelése az utazónak, hogy a keretből mire mennyit szeretne fordítani, a megjegyzés rovatban kérjük feltüntetni a gyorsabb ügyintézés érdekében (regisztrációs díj, szállás, utazás, egyéb költségek)

Fontos!

Amennyiben a NB által elnyerte a megadott konferenciára a pályázatát részben vagy egészben, az utazás vagy a regisztrációs díj kifizetési határidő előtt legkésőbb egy hónappal az utazónak ki kell töltenie a kiküldetési rendelvény 1. számú mellékletét a Nemzetközi Kapcsolatok Igazgatóság (továbbiakban: NKI) munkatársának a segítségével. Az utazó gondoskodik arról, hogy a kiküldetési rendelvényt ő, és a munkahelyi vezetője aláírja. A többi aláírásról a z NKI munkatársa gondoskodik. Ennek hiányában nem lehetséges kifizetéseket elindítani. Minden költségről az Egyetem nevére kiállított számlával lehet csak elszámolni. Ennek hiányában az Egyetem nem áll módjában kifizetni a költségeket. További információkról az oktatói tájékoztató fülben olvashatnak.

A pályázatok beérkezése határidőhöz kötött, melyek a következők:

 • Jelentkezési határidő: 2023.10.31.
 • Kiutazási időszak: 2023. július 1 - december 31.

Az előző évek tapasztalatai alapján a gördülékenyebb szervezés érdekében kérjük, hogy a nyári időszakra, július hónapra tervezett kiutazások kérvényével lehetőség szerint ne várják meg a május végi határidőt, a pályázatokat kérjük előbb leadni.

Pályázati kiküldetés

Elnyert pályázat esetén töltse ki a jelentkezési lapot, és az „Egyetemi pályázati lehetőség” bekezdésen kívül az alábbi információkat írja bele a megjegyzés fülbe:

 • A pénzügyi központ kódja
 • A kiküldetésre felhasználható összeg

Itt is fontos a fentebb említett határidők betartása.

Az absztrakt vagy publikáció csatolása kötelező!

Jelentkezési lap

A kiutazó

Kötelező mező!

Kötelező mező!

Kötelező mező!

Kötelező mező!

Kötelező mező!

Kötelező mező!

Kötelező mező! / Nem egyezik!

A kiutazás

Kötelező mező!

Kötelező mező!

Kötelező mező!

Kötelező mező!

Kötelező mező!

Kötelező mező!

A rendezvény

Kötelező mező!

Kötelező mező!

Kötelező mező!

Kötelező mező!

Kötelező mező!

Devizanem kódok listája

Az igényelt támogatás összege

Az intézményi hozzájárulás (támogatás) mértékének meghatározása, valamint jóváhagyása a Nemzetközi Bizottság hatáskörébe tartozik. Jelen támogatási kérelem befogadása nem jelenti a támogatás megítélését.

Kötelező mező!

Kötelező mező!

Devizanem kódok listája

Megjegyzés, egyéb információk

Mellékletek, csatolmányok

Invalid Input

Invalid Input

Amennyiben jelen pályázatot megelőzően részesült nemzetközi kiutazási támogatásban a TF részéről, kérjük az ehhez kapcsolódóan készült cikk/tanulmány elérhetőségét megadni, illetve azt feltölteni.

Invalid Input

Utolsó módosítás: 2023. június 6. 15:58
nyomtatás

Projektek

2023. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!