Nemzetközi kiutazások

2024-es nemzetközi kiutazások, oktatói tájékoztatója ITT ÉRHETŐ EL!

Egyetemi pályázati lehetőség

A pályázatok beérkezése határidőhöz kötött, melyek a következők:

 • 2023.12.22.       Kiutazási időszak: 2024. január 1 – június 30.
 • 2024.05.31.       Kiutazási időszak: 2024. július 1 – december 31.

A határidőn túli jelentkezéseket csak nagyon indokolt esetben, kizárólag a Rektor, illetve a Gazdasági Főigazgató előzetes jóváhagyásával lehet benyújtani.  

A Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem (továbbiakban: Egyetem) elkötelezett a munkatársak szakmai fejlesztésében, a tudományos és szakmai közéletben való részvétel előmozdításában, célja az Egyetem minél szélesebb körű képviselete. Ennek részeként az Egyetem lehetőséget biztosít a munkatársak részére nemzetközi konferenciákon, sport- és egyéb szakmai rendezvényeken történő részvétel támogatására az űrlap kitöltésével.

Kérjük, hogy a kitöltéssel kapcsolatos alábbi tudnivalókat figyelmesen olvassa el, és a formai követelményeket tartsa be!

 1. Ha az utazás egyes szakaszai nem ugyanazon módon történnek, akkor ezek megkülönböztetésre használja a rendelkezésre álló összes utazás módja mezőket!
 2. A költségek blokk minden egyes mezőjét kötelező kitölteni (amennyiben nincs szükség valamely tételre, jelezze ezt “0″ összeggel)!
 3. A költségek blokk devizanemek mezőiben az ISO kódok használata kötelező (a mezők mellett található segédlettel).
 4. A mellékletek mező esetében a feltölthető fájlformátumok: DOC, DOCX, PDF.
 5. Fájlnevek kötelező formája:
  • Vezeteknev_Keresztnev_absztrakt
  • Vezeteknev_Keresztnev_publikacio
  • Vezeteknev_Keresztnev_egyeb
 6. Amennyiben van elképzelése az utazónak, hogy a keretből mire mennyit szeretne fordítani, a megjegyzés rovatban kérjük feltüntetni a gyorsabb ügyintézés érdekében (regisztrációs díj, szállás, utazás, egyéb költségek)

Fontos!

Amennyiben a NB által elnyerte a megadott konferenciára a pályázatát részben vagy egészben, az utazás vagy a regisztrációs díj kifizetési határidő előtt legkésőbb egy hónappal az utazónak ki kell töltenie a kiküldetési rendelvény 1. számú mellékletét a Nemzetközi Kapcsolatok Igazgatóság (továbbiakban: NKI) munkatársának a segítségével. Az utazó gondoskodik arról, hogy a kiküldetési rendelvényt ő, és a munkahelyi vezetője aláírja. A többi aláírásról a z NKI munkatársa gondoskodik. Ennek hiányában nem lehetséges kifizetéseket elindítani. Minden költségről az Egyetem nevére kiállított számlával lehet csak elszámolni. Ennek hiányában az Egyetem nem áll módjában kifizetni a költségeket. További információkról az oktatói tájékoztató fülben olvashatnak.

Pályázati kiküldetés

Elnyert pályázat esetén töltse ki a jelentkezési lapot, és az „Egyetemi pályázati lehetőség” bekezdésen kívül az alábbi információkat írja bele a megjegyzés fülbe:

 • A pénzügyi központ kódja
 • A kiküldetésre felhasználható összeg

Itt is fontos a fentebb említett határidők betartása.

Az absztrakt vagy publikáció csatolása kötelező!

Jelentkezési lap

A jelentkezési időszak lezárult.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!