A Doktori Szabályzat mellékletei
Meghívó doktoranduszi komplex vizsgára
Doktori Iskola
2023. május 19.

A Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem Doktori Tanácsa és a Sporttudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önöket a 4. féléves doktoranduszok online komplex vizsgájára.

Meghívó a doktori képzésre jelentkezőknek tartott tájékoztatóra
Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
2023. május 12.

A Doktori Titkárság hallgatói tájékoztatót tart az aktuális felvételi eljárásról a doktori képzés iránt érdeklődő hallgatóknak.

Jelentkezési felhívás doktori képzésre
Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
2023. május 12.

A Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem a 2023. szeptember 1-től kezdődő félévre felvételt hirdet 4 programban – ösztöndíjas és önköltséges – tanulmányokra.

Újabb díszdoktorok nevei kerültek fel a márványtáblára
Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
2023. május 11.

Május 10-én nyilvános tiszteletbeli doktori (Doctor Honoris Causa) márványtábla-avatást tartottak a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetemen. Ezúttal dr. Li Li Ji és dr. Scott Powers neve került fel a dicsőségtáblára.

Meghívó dr. Sonkodi Balázs doktori értekezésének nyilvános védésére
Doktori Iskola
2023. május 5.

A Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem Doktori Tanácsa és a Sporttudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt dr. Sonkodi Balázs doktori értekezésének nyilvános védésére.

Meghívó Medvegy Zoltán doktori értekezésének házi vitájára
Doktori Iskola
2023. május 5.

A Sporttudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önöket Medvegy Zoltán fokozatszerző doktori értekezésének házi vitájára. Disszertáció címe: “A sakkozás pedagógiai és döntéselméleti hatásainak vizsgálata”.

Meghívó Barsiné Dizmatsek Ibolya doktori értekezésének házi vitájára
Doktori Iskola
2023. május 5.

A Sporttudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önöket Barsiné Dizmatsek Ibolya fokozatszerző doktori értekezésének házi vitájára. Disszertáció címe: “ A testnevelésóra hatása a 12-18 éves tanulók szabadidőben végzett fizikai aktivitására és inaktivitására”.

Meghívó a VIII. Sporttudományi PhD Szimpóziumra
Doktori Iskola
2023. április 28.

Idén is megrendezésre kerül a Sporttudományi PhD Szimpózium, melynek célja, hogy a doktoranduszok számára biztosítsa a lehetőséget kutatási terveik és elért tudományos eredményeik bemutatására, egymás munkáinak megismerésére.

Az űrlapokat kérjük géppel kitölteni!

Hallgatóknak

Oktatóknak

Utolsó módosítás: 2023. január 30. 14:11
nyomtatás

Projektek

2023. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!