MTMT, publikációs listák hitelesítése

Egyetemünkön a Magyar Tudományos Művek Tára adatbázisának építésével három könyvtáros foglalkozik, ők az MTMT-adminisztrátorok. Az egyetemet az MTMT központi szervezeténél Lukácsné Varga Judit kapcsolattartó képviseli.

Minden egyetem számára rendkívül fontos, hogy tudományos tevékenységét az MTMT-ben is nyilvánossá tegye. Ezért kérjük, ha új publikációjuk jelent meg, jelezzék a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen! Ha publikációikat idéző műről szereznek tudomást, akkor az egyetem MTMT-adminisztrátorainak írjanak, ők gondoskodnak a publikációk és a citációk feltöltéséről és kezeléséről.

Mielőtt regisztrálnának az MTMT-be, keressék meg Lukácsné Varga Judit intézményi MTMT-adminisztrátort, mert lehet, hogy már szerepel a nevük az adatbázisban!

Ha be akarnak lépni az MTMT-be, de nem ismerik a jogosultságaikat, vagy elfelejtették a jelszavukat, szintén hozzá forduljanak!

  • MTMT-kapcsolattartó: Lukácsné Varga Judit (487-9235, +36-30-176-6658 | Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
  • Intézményi adminisztrátor: Lukácsné Varga Judit (487-9235, +36-30-176-6658 | Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
  • MTMT-adminisztrátorok: Kovács Klaudia Ágota (487-9279 | Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.), Bara Eszter (487-9279 | Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

Projektek

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!