Társadalmi Kapcsolatok Iroda

K1 épület, III. emelet, C300 | Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | tf.hu/tki

Dr. Gál Andrea
Irodavezető
K1, A 317
+36 1 487 9230; +36 30 267 2669
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Majer Mária
Szervező, koordinátor
K1, C300
+36 70 902 0655
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Újj-Horváth Katalin
ügyintéző
K1, A/316
+36 1 487 9277
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A Társadalmi Kapcsolatok Iroda (TKI) a Testnevelési és Sporttudományi Egyetem tágabb társadalmi környezetében működő üzleti, oktatási, sportszakmai és egyéb civil szervezetekkel történő kapcsolatok fejlesztéséért, valamint az egyetemi hagyományok ápolásáért felelős funkcionális és szolgáltató szervezeti egység. Működésének célja a partneri kapcsolatok aktivizálása, illetve újabbak kialakítása elsősorban a sport, mint hatékony eszköz felhasználásával a társadalmi környezet, kiemelten a lokális közösségek egészségtudatos, aktív életmódjának támogatása érdekében. Mindezzel bővíteni kívánja azt az együttműködési hálót és programkínálatot, melynek révén az egyetem a küldetése kapcsán megfogalmazott Társadalmi Felelősségvállalás területén is jelentős szerepet tölthet be az esélyegyenlőség, az inklúzió elősegítésében.

A TKI külső kapcsolatainak építése mellett fokozott figyelmet fordít az egyetemi polgárság belső kapcsolatrendszerének fejlesztésére is, elsősorban közösségi programok szervezésével, az oktatók, dolgozók és hallgatók közötti kohéziót erősítő események ötleteinek felkarolásával, és a lebonyolításukban való hatékony közreműködéssel.

A Társadalmi Kapcsolatok Iroda tevékenységi körébe tartozik az TF-alumni közösségének építése és az egyetem, valamint az öregdiákok közötti kapcsolatrendszer fenntartása.

A Masters Club működése jelzi, hogy intézményünk kiemelt értékként kezeli az egyetemi polgárok aktív közösséggé szerveződésének támogatását, melynek része a rendszeres kapcsolattartás a nyugdíjas TF-oktatókkal.

Kérjük leendő partnereinket, hogy amennyiben szeretnének együttműködni egyetemünkkel, stratégiai céljainkat támogatni vagy szakmai segítségünket kérni, vegyék fel velünk a kapcsolatot a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen. Várjuk kapcsolat- és közösségfejlesztő ötleteiket, javaslataikat!

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!