Állásajánlatok

Üdvözöljük a TF ÁlláSportálján! Oldalunk célja elsősorban, hogy segítse az intézmény hallgatóinak és a piaci szereplők összekapcsolását, ezáltal biztosítva azt, hogy a magas szintű megszerzett tudást a számukra megfelelő környezetben kamatoztathassák. Az alábbiakban találhatóak partnereink által közzétett, folyamatosan frissülő álláshirdetéseink!

Kedves hallgatóink! Amennyiben karrier területen tanácsadásra vagy segítségnyújtásra van szükségetek, esetleg kérdés merül fel, jelentkezzetek itt!

Kedves partnerünk! Ha állásajánlatát szeretné oldalunkon megjeleníteni, vagy együttműködést kezdeményezne az egyetemmel, kérjük írjon nekünk a karrier@tf.hu címre!

A Kreatív Iskola testnevelő tanári munkakörben hirdet állást. Az állást betöltő személy szakmai szabadságban, kis létszámú osztáyokban dolgozhat, segítő pedagógussal együtt.

A Siófoki Kajak Kenu Egyesület utánpótlás-kajakedző munkatársat keres.

Úszásoktató keres a esztergomi Gran Vízisport Egyesület.

Azonnali kezdéssel keres a budapesti Gourmand Iskola testnevelő tanárt! Barátságos, jó hangulatú tanári gárda várja új munkatársát!

A Nemzeti Sportügynökség uszodamester munkakörben hirdet állást a Hajós Alfréd Sportuszodába (1007, Budapest, Margit-sziget) . Az állást betöltő személy főbb feladata az uszoda nyitvatartási ideje alatt a vendégek és a sportolók kiszolgálása, a vízfelület folyamatos figyelése, csapatok nyilvántartása, pályaállítás, balesetek megelőzése, az uszodavíz minőségének, hőfokának szabályzása. Gondoskodni a medencék környezeténektisztaságáról, állandóan figyelemmel kíséri a medencében tartózkodókat, vendégfelügyeletet és életmentési feladatokat ellát!

Budapest több uszodája is várja új munkatársait uszodamester pozícióban rész és teljes munkaidőben.

Budakeszi uszoda uszodamester- gépész munkatársat keres hosszú távra. A pozíció azonnal betölthető.

Amennyiben szeretnél az egyetemi tanulmányaid mellet pénzt keresni itt a lehetőség.

Dolgozz egy amerikai gyerektáborban és utazd körbe az Egyesült Államokat! Fejleszd az angol tudásod, szerezz értékes külföldi munkatapasztalatot és új barátokat.

A Sylvester János Református Gimnázium testnevelő tanárt keres részmunkaidőben, heti 18 testnevelés óra megtartására.

A Szigetszentmiklós Tankerületi Központ a Szigetszentmiklósi József Attila Általános Iskoában pályázatot hirdet, Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében, testnevelő munkakör/feladatkör betöltésére.

Animátorokat és segédoktatókat keresünk csapatunkba, olaszországi munkavégzéssel.

Részmunkaidős teremedző kollégát keres Budapest legújabb exkluzív fitness terme, a V.30 Sportközpont.

A Monori Tankerületi Központ várja pályakezdő és gyakorlott testnevelők jelentkezését a 2023/2024-es tanévre Gyáli, Monori, Vecsési és Dabasi járáshoz tartozó általános iskoláiba!

A DOWN Alapítvány Gondozóháza pályázatot hirdet rekreációs munkatárs munkakör betöltésére.

We are looking for an office trainee to support the sports department.

Naponta frissülő, a sport területén releváns pályázatokkal várunk! Gyere és látogasd meg a Decathlon karrier portálját, ahol számos állásajánlat közül választhatsz. Portálunkon különböző területekre vonatkozó állásokat találsz az ország gyakorlatilag teljes területén. Főállást, esetleg diákmunkát keresel? Nálunk jó helyen jársz!

A Stilianos Babauszoda hálózat budai egységei olyan lelkes munkatársakat keresnek, akik hosszú távon szeretnének egy igazán jó csapatban dolgozni és szeretnek kisgyermekekkel foglalkozni.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!