BioTechUSA állásajánlatok

Európa egyik legnagyobb étrend-kiegészítő, speciális élelmiszer és sportruházat gyártójaként és forgalmazójaként, elköteleztük magunkat a sport és az egészséges életmód mellett. Hiszünk abban, hogy az egészség a legnagyobb kincs a világon.

Egyedi termékeink saját, hazai gyártóbázisunkon, szabályozott környezetben, kiváló minőségű és gondosan válogatott alapanyagokból készülnek.

Mintegy 2000 termékből álló kínálatunkat minden esetben a fogyasztóink egyéni igényeire és az aktuális piaci trendekre szabjuk, hogy az életmódváltás valóban tartós legyen. 100%-ban doppingmentes portfóliónk a cukor, laktóz- és gluténérzékenységgel élők, valamint a vegánok számára is minőségi alternatívát nyújt. Iso Whey Zero termékünk az egyik legkeresettebb tejsavó-izolátum egész Európában.

Mindössze két évtized alatt kizárólagos tulajdonú magyar családi vállalkozásból nemzetközi szinten sikeres nagyvállalattá nőttünk, mára több mint 100 országban, 4500 partnerrel vagyunk jelen mind a hat kontinensen világszerte.

Ha Te is szeretnél sikereink részese lenni, csatlakozz hozzánk!

Kattints a pozíciók részleteiért és jelentkezésért!

BioTechUSA állásajánlatok

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!