Publikációk

Az Egyetem tudományos teljesítményének mutatója az egyetemi polgárok által írt könyvek, cikkek, konferenciaközlemények száma és minősége. Mindannyiunk érdeke, hogy az Egyetem nevével jelzett publikációik mindegyike szerepeljen az MTMT-ben. Kérjük, hogy rendszeresen ellenőrizzék az MTMT nyilvános felületén, hogy minden publikációjuk szerepel-e közleménylistájukon. Amennyiben nem találják, kérjük jelezzék a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen. Itt várjuk új publikációjukkal kapcsolatos híradásaikat, valamint open access publikálással, publikálási támogatással kapcsolatos kérdéseiket is.

Publikációs támogatás

2023-ban is lehetőség nyílik az egyetemi polgárok publikációinak finanszírozására, melynek módjairól az alábbiakban tájékozódhatnak.

A publikációk ingyenes megjelenését elsődlegesen azon Open Access folyóiratokban tudjuk biztosítani, melyekkel az Egyetemnek keretszerződése van. Az EISZ-en keresztül előfizetett adatbázisaink révén van lehetőség open access publikálásra a Read and Publish megállapodások keretében, melyekről bővebben itt tájékozódhatnak.

Ennek feltétele, hogy a publikálási folyamat során a levelező szerző az egyetemi e-mail címéről és lehetőleg egyetemi IP-tartományból jelezze az igényt az Open Access megjelenésre, melyet a könyvtári adminisztrátorok hagynak jóvá.

Ezen lehetőségeken felül az Egyetem biztosítja a publikációs díjak finanszírozását a fenti listákban nem szereplő Q1-es és Q2-es folyóiratokban, valamint a Scimago Journal & Country Rank „Sports Science” listájában szereplő folyóiratokban.

A publikációs díj kifizetésére irányuló kérelmet folyamatosan, a keret kimerüléséig lehet benyújtani a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre a kézirat megküldésével, valamint az az alábbi adatok megadásával:

  • a cikk szerzői
  • a cikk címe
  • a folyóirat neve
  • a publikációs díj összege

A fent felsorolt adatokat a publikáció revízióra történő beküldését követően szükséges megküldeni.

A publikáció pozitív elbírálását követően a kiadó részére megküldendő számlázási adatok a következők:

Hungarian University of Sports Science             
Alkotás utca 42-48.         
Budapest, Hungary        
H-1123
VAT: 19308715-2-43

Utolsó módosítás: 2023. február 17. 10:52
nyomtatás

Projektek

2023. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!