Sport Iroda

K2 épület, III. emelet, A309 | Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | tf.hu/si

A Sport Iroda önálló szervezeti egység, melynek feladata elsősorban az egyetemi sport működésének koordinálása. Ez magában foglalja többek között a sportolók versenyeztetését, utaztatását, hazai és nemzetközi versenyeken való részvételük megszervezését.

A Sport Irodához tartozik az Élsport Mentorprogram is, amely az egyetemen tanuló élsportolók, valamint sportszakemberek mindennapjait segíti annak érdekében, hogy sportkarrierjük összhangban maradhasson tanulmányaikkal. Az iroda felel továbbá az élsportolói étkezésért, illetve együttműködik a TFSE-vel a sportösztöndíjak kihirdetésében, előterjesztésében.

Élsport Mentorprogram leírás >>>

Élsport Mentorprogram pályázati felhívás >>>

Jelentkezés (2023.09.17.) >>>

Az iroda működéséért Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. és Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. felelnek.

Küldetés

Munkánkkal igyekszünk fenntartani és fejleszteni intézményünk hírnevét, szakmai kiválóságát, és törekszünk a hallgatói, illetve dolgozói sportélet fellendítésére is, amely – úgy gondoljuk – egyetemünk alappillére. A Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem – nevéből adódóan is – országunk elsőszámú sportintézménye, ennek megfelelően elhivatottságunk magától értetődő, célunk tovább vinni az egyetem sportból fakadó sikerességét.

Ügyfélfogadási idő

  • Hétfőtől csütörtökig: 9.00 és 12.00 között
2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!