;>
Archívum

2012. augusztus

Benczenleitner Ottó aranyérmes!

Benczenleitner Ottó aranyérmes!

Benczenleitner Ottó

Benczenleitner Ottó, az Atlétika tanszék adjunktusa 49,66 méteres dobásával aranyérmet szerzett diszkoszvetésben a Németországban rendezett Szenior Atlétika Európa Bajnokságon.

Gratulálunk!

Az Év Fiatal Sportmenedzser Hallgatója Díj

Az Év Fiatal Sportmenedzser Hallgatója Díj

A Magyar Sportmenedzsment Társaság elnöksége, a SE Testnevelési és Sporttudományi Kar Sportmenedzsment és Rekreáció Tanszék meghirdeti a 2012.  Év Fiatal Sportmenedzser Hallgatója Díj országos pályázatát.

Javaslatokat tehetnek, civil szervezetek, intézmények, egyéb szervezetek, magán személyek, közösségek, amelyek, akik a sport értékeit menedzselik a népegészségügyben, valamint a verseny és minőségi sport ágazati feladataiban.

1. A pályázat célja:

MSc (egyetemi) BSc (főiskolai) és OKJ képzésben résztvevő tehetséges menedzser szakos hallgatók kiválasztása, a szakma várható fiatal kiválóságainak gondozása.

2. A pályázat benyújtásának feltételei:

  • 25 év felső korhatár
  • aktív hallgatói jogviszony
  • szakmai önéletrajz Elropass sablon használatával
  • képzettségeket igazoló dokumentumok
  • releváns szakmai tapasztalat, ha van
  • egyetemi illetve főiskolai hallgatók esetében tanulmányi eredmények, tanulmányi osztály igazolása aktív hallgatói jogviszonyról, tanulmányokról
  • referenciák/ szakvélemények a kiváló szintű eredményekről
  • egyéb dokumentumok, ajánló levél, amelyek a fontosak lehetnek a díj odaítélése szempontjából
  • büntetlen előélet
  • TDK eredmények

3. A pályázat benyújtásának határideje: 2012. október 21., 24 óra. Elektronikusan egy, papíralapon két példányban kell beküldeni.

  • Postacím: Magyar Sportmenedzsment Társaság, 1123 Budapest, Alkotás u.44.
  • Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

4. A Díj átadásának időpontja: 2012. november, az SE TSK (TF) 2012/2013. tanévi tudományos diákköri konferencia.

5. A pályázat elbírálásának módja és rendje: a pályázatokat az MST elnöksége és a Sportmenedzsment és Rekreáció Tanszék értékeli. A DÍJ odaítéléséről 5 fős kuratórium dönt. A kuratórium elnöke:Dr. Berkes Péter. A kuratórium tagjai: Dr. Stéget Csilla, Heim Attila, Holovics Ádám, Tompa Andor. Titkár: Juhász Lászlóné.

A pályázattal kapcsolatos további információ a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és a 487-9248 telefonszámon kérhető.

Marosi Krisztina PhD házi vitája

Marosi Krisztina PhD házi vitája

Tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy Marosi Krisztina PhD hallgató házi vitájára 2012. augusztus 29. 11,30 órakor kerül sor a TF Tanácstermében. A téma címe: A rendszeres testmozgás hatása az agy öregedésére állatkísérletes modellekben. Témavezető: Dr. Nyakas Csaba, egyetemi tanár.
Hart Nikolett PhD házi vitája

Hart Nikolett PhD házi vitája

Tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy Hart Nikolett PhD hallgató házi vitájára 2012. augusztus 29. 10 órakor kerül sor a TF Tanácstermében. A téma címe: A rendszeres fizikai aktivitás és a SIRT aktivitás hatása a különböző genetikai háttérrel rendelkező patkányok fiziológiai teljesítményére. Témavezető: Dr. Radák Zsolt, egyetemi tanár.
Sportoktatói és sportedzői OKJ tanfolyam a nem olimpiai sportágak részére

Sportoktatói és sportedzői OKJ tanfolyam a nem olimpiai sportágak részére

A TF Felnőttképzési Csoportja a Magyar Olimpiai Bizottsággal együttműködve egyszeri alkalommal távoktatású rendszerű sportoktató és sportedző tanfolyamot indít 2012. szeptemberében.

Részletes kiírás és letölthető jelentkezési lapok a MOB honlapján.

Projektek

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!