;>
Archívum

2020. augusztus

Hiánypótló szaklapként lépett piacra a Sportjog

Hiánypótló szaklapként lépett piacra a Sportjog

Megjelent a Sportjog című szaklap első két száma, amely nemcsak szakjogászoknak, jogi szakembereknek, hanem a sport világában dolgozó szakembereknek és sportolóknak egyaránt hasznos lehet. A mindenképpen hiánypótlónak nevezhető folyóirat a szerzők, valamint a Testnevelési Egyetem Sportjogi Tanszékével együttműködő kollégák, neves társegyetemi szerkesztőbizottsági tagok és oktatók, illetve gyakorlati szakemberek munkájának eredménye. 

A mesteredző: Komáromi Tibor

A mesteredző: Komáromi Tibor

A Magyar Edzők Társasága a Mesteredzői Kollégium javaslata alapján az idén három sportszakembernek ítélte oda a Mesteredzői díjat, s a kitüntetettek egyike Komáromi Tibor. Az olimpiai ezüstérmes, háromszoros világbajnok magyar birkózólegendát péntek délelőtt értük utol telefonon – ezúttal vele beszélgettünk.

Kancellári rendelkezés a kollégiumi eljárásrendekről

Kancellári rendelkezés a kollégiumi eljárásrendekről

A Testnevelési Egyetem Kancellárjának 2020. évi 8. sz. rendelkezése a Testnevelési Egyetem Kerezsi Endre Kollégiumában az egészségügyi válsághelyzet során alkalmazandó eljárásrendekről.

TFSE Sportösztöndíj

TFSE Sportösztöndíj

A Magyar Testnevelési Egyetem Sportegyesülete (TFSE) pályázatot tesz közzé a 2020-2021/ I. félévére, a Testnevelési Egyetem hallgatói részére kiemelkedő sporttevékenységük támogatására, ösztönzésére.

Tudományos és Közéleti Ösztöndíj

Tudományos és Közéleti Ösztöndíj

A 2020/21-es tanév I. félévére a Testnevelési Egyetem Tanulmányi Hivatala ezúton pályázatot hirdet Tudományos és Közéleti Ösztöndíj folyósításának igénylésére.

Sportszakmai Ösztöndíj

Sportszakmai Ösztöndíj

A 2020/21-es tanév I. félévére a Testnevelési Egyetem Tanulmányi Hivatala ezúton pályázatot hirdet Sportszakmai Ösztöndíj folyósításának igénylésére.

Rendkívüli Szociális Ösztöndíj pályázat

Rendkívüli Szociális Ösztöndíj pályázat

A 2020/2021-es tanév I. félévére a Testnevelési Egyetem Tanulmányi Hivatala Rendkívüli Szociális Ösztöndíj pályázatot hirdet a nappali tagozatos, államilag finanszírozott felsőfokú szakképzésben, alap-, mesterképzésben, illetve egységes, osztatlan képzésen, valamint doktori képzésben részt vevő hallgatók részére.

Rendszeres Szociális Ösztöndíj pályázat

Rendszeres Szociális Ösztöndíj pályázat

A 2020/2021-es tanév I. félévére a Testnevelési Egyetem Tanulmányi Hivatala Rendszeres Szociális Ösztöndíj pályázatot hirdet a nappali tagozatos, államilag finanszírozott felsőfokú szakképzésben, alap-, mesterképzésben, illetve egységes, osztatlan képzésen, valamint doktori képzésben részt vevő hallgatók részére.

Velencei csoporttalákozó a nemzetköziesítésért

Velencei csoporttalákozó a nemzetköziesítésért

A Nemzetközi Kapcsolatok Igazgatósága a TE Velencei Vízisport és Rekreációs Központjában szervezett csapatépítő napot a két UNM-es oktatói csoport részvételével augusztus 22-én.

Útmutatás a siker felé

Útmutatás a siker felé

Noha a légiósok csak szeptember elején térnek vissza a kerethez, már javában készül az októberben kezdődő idényre a női kosárlabda NB I-ben szereplő TFSE-MTK. Az előző évadban – újoncként – a bajnokság hatodik helyén végző, nem mellesleg Magyar Kupa-elődöntőbe jutó gárda célja a zajos siker megismétlése, esetleg túlszárnyalása, és külön öröm, hogy ezt a Testnevelési Egyetemen korábban vagy jelenleg tanuló lányokkal igyekszik elérni.

Projektek

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!