TDK, mint tantárgy
2018. január 30.TDK

Újabb fontos mérföldkőhöz érkezett a Testnevelési Egyetem: Prof. Koller Ákos javaslatára egyetemünk vezetősége lehetővé tette, hogy az idén februártól további elismerést nyerjen a TDK munka a hallgatók, illetve az oktató-kutató kollégák körében, miután a hallgatók számára 2, illetve 3 kredites választható tantárgy lett bevezetve!

TDK mint tantárgy

Ez mindenképpen nagy előrelépés mivel a TDK-kutatást és -témavezetést objektivizálja, minőségét biztosítja és mind a hallgatónak (pl. PhD-ra való jelentkezés) mind a témavezetőnek (pl. habilitációs pályázatnál) a szakmai előlépést nagyban elősegíti.

Ami a technikai részleteket illeti, a TDK munkát végző hallgató a TDK kutatómunka választható tantárgyat a témavezetőjével előzetesen egyeztetve vegye fel a NEPTUN-ban az arra kijelölt időszakban. A témavezetőt három héttel később rendelik a tantárgyhoz, amikor a belső egyeztetés megtörtént a témavezető, illetve a NEPTUN rendszerben létrehozott választható tantárgyhoz rendelt tantárgyfelelős, prof. Koller Ákos között. A belső egyeztetés módja: e-mail küldése a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. és Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, ebben a témavezető írja meg a hallgató nevét és e-mail címét, a NEPTUN-kódját, a témavezető nevét és e-mail címét, továbbá a kutatási téma címét.

A NEPTUN felület tantárgyi tematika részén és a http://tf.hu/tdk oldalon több információt találnak a TDK kutatómunka és a TDK mozgalom lényegéről.

Címkék: kutatás,kredit
2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!