Gyereklélek sportcipőben a TF főszereplésével
2022. november 18.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Gyereklélek sportcipőben – Fiatalkori és utánpótlás sportpszichológia címmel rendkívül fontos és hasznos könyv jelent meg, méghozzá a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem főszereplésével.

A három szerző, dr. Gyömbér Noémi, Kovács Krisztina és Ruzits Éva közül előbbi kettő a TF Pszichológia és Sportpszichológia Tanszékén oktat, Gyömbér Noémi egyetemi adjunktusként, Kovács Krisztina pedig egyetemi tanársegédként. A könyv megjelenésével egy időben a boltokba kerül a szerzők által jegyzett Gyereklélek sportcipőben – Mentális napló sportoló fiataloknak című, gyakorlatias és egyedülálló munkafüzet is.

A fentebb említett alkotás rávilágít a gyerekek lélektanára, aktuális fejlődési szintjükre, hogy szülők vagy edzők elvárásai illeszkedjenek az adott életkorhoz. A kötetben található gyakorlati tanácsok, önismereti tesztek és személyes példák elősegítik a hatékony közreműködést, hogy a gyerekek valóra válthassák álmaikat az élsport vagy akár a szabadidősport területén.

Ahogyan a szerzők megállapítják: mindannyiunk érdeke ez, hiszen csak így alakulhat ki egészséges, mozgásszerető társadalom.

Gyereklélek sportcipőben

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!