Kézilabda Alumni Kör alakul
2017. március 28.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A Testnevelési Egyetem és a TFSE szeretné, ha az egyetemen végzett kézilabdaedzők, szakedzők szorosabban kötődnének az egyetemhez és rendszeresen visszatérnének egy-egy szakmai beszélgetésre, találkozóra.

Kézilabda Alumni Kör alakul

Ennek szellemében szeretnénk megalakítani a TF-en végzettek sportági kézilabdás alumni csoportját (TE Kézilabda Alumni Kör). Bízunk abban is, hogy az Alma máter európai szintű újjáépülésével, megszépülésével az egyetemi kézilabda ismét visszakerül méltó helyére. Kérjük az itt végzett edzőkollégákat regisztráljanak az alábbi linken, hogy tudjunk tájékoztatást adni rendezvényeinkről, találkozóinkról. Tegyünk együtt a kézilabdáért!   

A TE Kézilabda Alumni Kör programjának szervezését - a konkrét megvalósítást - a TFSE kézilabda szakosztálya segíti, szervezi.

A szakosztály tervei:

  • az egy évfolyamon végzett kézilabdás szakemberek találkozóinak megszervezése, a kapcsolatok újjászervezése az információáramlás kialakítása
  • tematikus szakmai napok kialakítása, szakmai előadások megtartása
  • egy – egy világverseny trendjeinek, szereplésének közös elemzése
  • a világ és Európa vezető kézilabda nemzeteinek, azok bajnokságainak elemzése
  • élménybeszámolók
  • az utánpótlás és a „hátország” szakmai problémáinak az elemzése
  • természetesen a TFSE különböző szakmai területekről történő támogatását, esetleg szponzorálását is megtisztelőnek vesszük…

Kapcsolatfelvétel >>>

Kérem, hogy juttassák el minél több sportszakemberhez felhívásunkat, hogy megismerhessék ezt az ígéretes lehetőséget!

Alumni Iroda

Misszió: Az alumni szervezetek, így az alakuló TE Alumni Iroda elsődleges feladata a kapcsolat teremtése, ápolása a Testnevelési Egyetemhez szakmailag kapcsolódó személyek között.

Az alumni latin eredetű szó,  jelentése: öregdiák, véndiák. Az alumni kör azonban magába foglalja az öregdiákok mellett az Egyetem oktatóit, kutatóit is. A kapcsolat fenntartása mind a hallgatók, mind az Egyetem érdekeit szolgálja.

Az alumni legfőbb szerepe, hogy meghívja, összegyűjti, és folyamatos élő kapcsolatot biztosít a tagok között. Összekötő és megtartó erő valamennyi alumnus számára. Az Alumni Iroda feladatainak középpontjában az Alumni Kör áll, céljait, programjait és szolgáltatásait pedig a hagyományok megtartása mellett a kor követelményeinek figyelembevételével határozza meg.

A TE Alumni Kör

A TE Alumni Kör tagjai lehetnek: a Testnevelési Egyetemen, valamint jogelődjein végzett magyar és külföldi hallgatók, oktatók és kutatók (jelenlegi, volt, vendég), és a mindenkori végzős hallgatók. Az alumni tagság regisztrációhoz kötött és díjmentes. Tisztelettel és szeretettel várjuk a tagjelöltek jelentkezését, amit a regisztrációs lap kitöltésével tehetnek meg.

Kapcsolat

  • Budapest, Alkotás utca 44., Főépület, fszt. 9.
  • mb. irodavezető: Heintz Bernadett
  • telefon: +36-1-487-9200/61221
  • email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • web: tf.hu/ai

fotó: Wikipédia

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!