Ha eljő a Real Madrid...
2015. április 27.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Becsüljük meg, hogy eljön a Real Madrid – és tanuljunk tőle!

Most nem a világhírű futballcsapatról van szó, hanem a Real Madrid Egyetemről, amely mégiscsak kapcsolódik Cristiano Ronaldóékhoz, hiszen a világ legjobb labdarúgói sem lennének a világ legjobbjai megfelelő erőnlét híján.

Többek között erről, a fizikum, valamint az erőnléti edzők fontosságáról, szerepéről tart előadást prof. Alfonso Jiménez, a Real Madrid Egyetem dékánja május 8-án a Novotel Hotelban (Budapest XII., Alkotás utca 63-67.). A 9.30 és 17 óra között rendezendő, kétségkívül világszínvonalú esemény, az erőnléti edző konferencia nem újdonság idehaza, legalábbis a tekintetben nem, hogy tavaly már "bemutatkozott" hazánkban, méghozzá óriási sikerrel.

Ha pedig sikerül hagyományt teremteni, és minél több külföldi szaktekintélyt több alkalommal is Magyarországra csábítani – mint az idén dr. Jeremy Moodyt, a tavalyi erőnléti edző konferencia fővédnökét, a cardiffi egyetem erőnléti edző tanszékének vezetőjét, az Egyesült Királyság Erőnléti Edző Szövetségének korábbi elnökét –, nos, akkor a tapasztalatok hasznosítása és az elsajátított tudás révén még több magyar sportoló célozhatja meg azt a magasságot, ahová Cristiano Ronaldo is eljutott.

Részletes program >>>

Kétszáz fő regisztrálhat az eseményre, ennek kapcsán bővebb információ itt.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!