Osváth Norbert: mesterhármas hódeszkán
2023. február 13.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A TF sportszervező szakán másodéves hallgató idén három snowboardszámban szerzett egyetemi bajnoki címet, s ezzel „mesterhármast” ért el.

Mint arról korábban beszámoltunk, kitűnően szerepeltek a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem (TF) hallgatói az idei alpesi sí, snowboard és sífutó MEFOB-on a franciaországi Puy-Saint-Vincent-ban: négy arany-, két ezüst-, és egy bronzérmet gyűjtöttek, s ezzel ők bizonyultak a legeredményesebbnek.

A mezőnyből kiemelkedő teljesítményt nyújtott a snowboardos Osváth Norbert, a TF hallgatója, aki első lett a szlalomozók, a parallel szlalomozók és a boardercrossozók viadalában. 

E remek teljesítményre az egyik legnagyobb hazai egyetemi sporthírportál, az unisport.hu is felfigyelt, és interjút közölt a remek versenyzővel. Ebben a riportban Norbi elmondja, milyen érdekes körülmények között kezdett el snowboardozni, hogyan szerepelt élete első megméretésén, mi az, ami megfogta a hódeszkázásban, milyen a hangulat a snowboardközösségben, és természetes arról is beszél, hogyan ért el mesterhármast a MEFOB-on – hódeszkán.

A cikket ide kattintva olvashatjátok el.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!