Nyerges Mihály-emlékkonferencia: visszatekintés 2022 sporteredményeire tudományos szemmel
2023. január 9.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Immáron 12. alkalommal rendezik meg a Nyerges Mihály-emlékkonferenciát, amelynek helyszíne a TF Athén terme. A január 19-i esemény célja, hogy számot adjon a tavalyi év magyar sporteredményeiről, és beszámoljon néhány aktuális, a sportmenedzsmentet érintő sporttudományos kutatásról.

Nyerges Mihály-emlékkonferencia: visszatekintés 2022 sporteredményeire tudományos szemmel

Az „Eredményjelző: Magyar Sport 2022” elnevezésű sportszakmai konferencia – az elmúlt évek gyakorlatának megfelelően – idén is a Magyar Sporttudományi Társaság (MSTT), annak Sportmenedzsment Szakbizottsága és a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem (TF) közös rendezvénye, amelyre a szervezők szeretettel várnak minden érdeklődőt.

A január 19-i eseményt prof. dr. Tóth Miklós, az MSTT elnöke és prof. dr. Sterbenz Tamás, a TF rektora, az MSTT Sportmenedzsment Szakbizottságának társelnöke nyitja meg. Ezt követően átadják az idei Nyerges Mihály-emlékdíjakat, illetve az előadások közötti szünetben megkoszorúzzák Nyerges Mihály emléktábláját.

Sterbenz Tamás mellett az előadók között szerepelnek a Budapesti Corvinus Egyetem Sportgazdaságtani Kutatóközpontjának oktatói, dr. András Krisztina és dr. Máté Tünde, továbbá prof. Géczi Gábor, a TF Gazdaság és Társadalomtudományi Intézetének igazgatója, a Sportmenedzsment Tanszék vezetője, valamint Csurilla Gergely, Világi Kristóf, Koch Ágoston, Pulay Marcell, Nagy Máté, Nyikos Viktória, a TF Sportgazdasági és Döntéstudományi Kutató Központjának munkatársai. A vidéki tudományegyetemeket dr. Bácsné prof. dr. Bába Éva és Szalánczi Zoltán (Debrecen), valamint prof. dr. Ács Pongrác (Pécs) képviseli.

A részvétel a konferencián ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Az eseményre a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail-címen vagy a 06-30-991-0203-es telefonszámon lehet regisztrálni. A jelentkezés határideje: 2023. január 17., kedd, 14.00 óra.

A részletes program itt tölthető le (PDF).

A konferencia időpontja:

2022. január 19., csütörtök, 14.00–18.00

A konferencia helye:

Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
1123 Budapest, Alkotás utca 42-48., K1 épület, Athén terem

 

 

 

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!