Január végén újra Nyerges Mihály-emlékkonferencia a TE-n
2022. január 12.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Január 27-én, csütörtökön a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem Athén terme ad otthont az immáron 11. alkalommal sorra kerülő Nyerges Mihály-emlékkonferenciának.

Január végén újra Nyerges Mihály emlékkonferencia a TE-n

Tavaly a koronavírus-járvány miatt elmaradt az esemény, ám idén újult erővel, gazdag és felettébb érdekes programkínálattal tér vissza a TE Athén termébe. Az Eredményjelző: Magyar Sport 2021 című konferencia a Magyar Sporttudományi Társaság (MSTT), annak Sportmenedzsment Szakbizottsága és a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem közös rendezvénye, amelyre a szervezők mindenkit szeretettel várnak.

Az előadók között szerepel többek között Fábián László, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) sportigazgatója, Kovács Antal, a Magyar Judo Szövetség szakmai alelnöke, és Prof. Dr. Sós Csaba, a Testnevelési Egyetem Úszás és Vízi Sportok Tanszék vezetője.

A részvétel a konferencián ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A jelentkezés határideje 2022. január 26., szerda, 14.00 óra. Az érdeklődők keressék Bendiner Nórát a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, vagy a +36 30 991 0203-es telefonszámon.

Helyszín: 1123 Budapest, Alkotás u. 44, K1 épület, Athén terem. Időpont: 2022. január 27., csütörtök, 14.30–18.00 

Részletes program >>>

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!