Tudomány: kettő az egyben
2017. december 20.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Megjelent a Testnevelés, Sport, Tudomány (TST) / Physical Education, Sport, Science (PSS) legújabb, harmadik száma, amely az eddig megszokottakhoz hasonlóan színvonalas és érdekes cikkek egész sorát tartalmazza.

Tudomány: kettő az egyben

A két nyelven, magyarul és angolul megjelenő TST/PSS hazai és külföldi szerzők értekezéseit, cikket, közleményeit is nagy szeretettel várja, s hogy ez az „együttműködés” mennyire sikeres, tökéletesen bizonyítja a legújabb kiadás: olyan sok közlemény érkezett a testnevelés és a sport tudományos módszerekkel vizsgálatával kapcsolatban, hogy a prof. Koller Ákos főszerkesztő vezette szerkesztőbizottság dupla szám megjelentetése mellett döntött! Úgyhogy az alapvetően online megjelenő, tehát mindenki számára könnyen elérhető tudományos kiadvány kapcsán megjegyezhetnénk, hogy egyet fizet, kettőt kap – csakhogy ezért semennyit sem kell fizetni.

A Testnevelés, Sport, Tudomány egyik legfontosabb feladatának tartja, hogy beszámoljon, és ezáltal széles körbe eljuttassa a jelentős sportkutatási eredményeket, egyszersmind arra törekszik, hogy a (közel)jövőben kiemelkedő sporttudományi folyóiratként meghatározó szerepet töltsön be. A visszajelzések, a számos beküldött cikk alapján az a legkevesebb, amit megállapíthatunk, hogy a lehető legjobb úton jár célja elérése felé.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!