A IV. Sporttudományi PhD Szimpózium eredményei
2019. május 3.Doktori Iskola

A IV. Sporttudományi PhD Szimpózium két napja alatt a doktoranduszok és doktorjelöltek 10 szekcióban mutathatták be kutatásukat és eredményeiket.

A IV. Sporttudományi PhD Szimpózium eredményei

Az öt konferencia szekció 1-1 kiváló előadója díjban részesült. A díjazottak:

  • 1. konferencia szekció: Csirkés Zsolt (témavezető: Dr. Hamar Pál, konzulens: Fodorné Dr. Földi Rita). Az előadás címe: Hat hónapos szenzomotoros torna hatása a biológiai rizikófaktorral született 5-6 éves óvodások poszturális stabilitására.
  • 2. konferencia szekció: Szemes Ágnes (témavezető: Dr. Tóth László). Az előadás címe: A motiváció, mint folyamat komplex értelmezése az LTAD keretében.
  • 3. konferencia szekció: Gombos Zoltán (témavezető: Dr. Radák Zsolt). Az előadás címe: A kompenzatórikus hipertrófia molekuláris hatásai.
  • 4. konferencia szekció: Kovács Bálint (témavezető: Dr. Tihanyi József). Az előadás címe: Az alsó végtag morfológiai és mechanikai jellemzőinek hatása a futás teljesítményére.
  • 5. konferencia szekció: Csurilla Gergely (témavezető: Dr. Sterbenz Tamás). Az előadás címe: Az olimpiai sportágak finanszírozási hatékonyságának vizsgálata.

Ezúton is gratulálunk mindannyiuknak!

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!