Kosárlabda: jól játszott, de hátrányban a TFSE-MTK a rájátszásban
2024. március 28.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Parádés meccset játszott a Szekszárddal a TFSE-MTK, folytatás szombaton a Dr. Koltai Jenő Sportközpontban.

Százhetven pont született a Szekszárd és a TFSE-MTK mérkőzésén a női élvonalbeli kosárlabda-bajnokság rájátszásában, fájdalom, ebből 88-at a házigazda szekszárdiak szereztek – és ezzel megnyerték az egyik fél második győzelméig tartó negyeddöntő első felvonását.

Mindent kiadott magából a TFSE-MTK, végig szorongatta esélyesebb riválisát, Dúl Panka pedig óriásit alakított: a vendégek 82 pontjából 28-at szerzett, ezzel ő lett a mezőny legeredményesebb játékosa. Hegedűs Péter edző együttesében Monika Czinano (14) és Quionche Carter (13) is átlépte a tízpontos határt.

„Egy-egy labdaszerzés döntött, ami végül nagy jelentőséggel bírt. Jól játszottunk, küzdöttünk, volt tűz a pályán, pariban voltunk egy olyan csapattal, amelynél magyar viszonylatban klasszisok játszanak. A pohár inkább félig tele van, szombaton szeretnénk kiharcolni a harmadik mérkőzést és visszajönni Szekszárdra. Ehhez nagyobb koncentrációra lesz szükség” – idézte Hegedűs Péter mérkőzés után értékelését a hunbasket.hu oldal.

Szombaton 19 órától a Csörsz utcai Dr. Koltai Jenő Sportközpontban rendezik a párharc második meccsét, szurkoljunk együtt a lányoknak!

Hajrá, TFSE!

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!