Ismét győzedelmeskedett a TFSE-MTK
2024. március 11.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Három vereség után nyert ismét a TFSE-MTK a női élvonalbeli kosárlabda-bajnokságban.

Nehéz időszakon ment keresztül a női élvonalbeli kosárlabda-bajnokságban a TFSE-MTK. A sorsolás úgy hozta, hogy egymás után játszott a liga első három helyezettjével, időrendben a Szekszárddal (3.), a Diósgyőrrel (1.) és a Győrrel (2.), nem csoda, ha mind a három mérkőzést elveszítette. Vasárnap javíthatott a Szigetszentmiklós otthonában, és Hegedűs Péter edző élt is az eséllyel: a négy negyedből hármat megnyerve 72–63-ra diadalmaskodott. A szerzett pontok csaknem fele Quionche Carter (20) és Monika Czinano (15) nevéhez fűződik. Hegedűs Péter mindenesetre a legkevésbé sem volt elégedett a látottakkal, ezt egyértelművé tette a mérkőzés utáni nyilatkozatában, amelyet a hunbasket.hu oldal idézett.

„Az idény legrosszabb produkciója volt ez, az egyetlen pozitívum, hogy nyertünk. Védekezésben úgy nézett ki a csapatunk, mintha soha életünkben nem gyakoroltunk volna tulajdonképpen semmit. Erre mindenképpen megoldást kell találnunk, hiszen a héten Miskolcra megyünk kupameccset játszani. Illetve nyakunkon az alapszakasz vége. Nemsokára kezdődik a rájátszás és ilyen játékkal nem nyerünk ott meccset.”

A TFSE-MTK az eddigi 17 bajnokijából kilencet megnyerve a tabella hatodik helyén áll, s a ligában legközelebb március 23-án lép pályára a sereghajtó Cegléd otthonában.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!