Kosárlabda: ismét győzött a TFSE-MTK
2023. október 16.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Csaknem húszpontos különbséggel verte meg a Vasast a TFSE-MTK a női élvonalbeli kosárlabda-bajnokság 3. fordulójában a Pasaréti úton.

Nem volt kérdés, meglesz-e a második siker. A TFSE-MTK a négy negyedből hármat megnyerve fölényes, 74–58-as győzelmet aratott a Vasas otthonában a női élvonalbeli kosárlabda-bajnokság 3. fordulójában a Pasaréti úton. Hegedűs Péter edző együttese az eddigi három bajnokijából kettőt megnyert. Ki ne emlékezne rá: az első játéknapon, a Dr. Koltai Jenő Sportközpontban hosszabbításban verte meg a címvédő Sopront.

A Vasas legyőzése alkalmával Dúl Panka szerezte a legtöbb pontot, 22-t, s rajta kívül Monika Czinano (18) és Szabó Fanni (17) is átlépte a tízpontos határt, a csapat összesen hét triplát süllyesztett el a hazai gyűrűben.

„Három negyeddel teljesen elégedett vagyok, ám a harmadik játékrészben sajnos volt egy kisebb rövidzárlatunk. Jeleztem a lányoknak a félidőben, nincs még vége a meccsnek, ne dőljünk hátra, mégis vissza tudott jönni ránk a Vasas. Nem először fordult elő, hogy faultproblémákkal küzdünk, ezen mindenképpen dolgoznunk kell” – idézte a Nemzeti Sport Hegedűs Péter meccs utáni nyilatkozatát.

A következő fordulóban, október 22-én, vasárnap a TFSE-MTK az eddig háromból három meccset megnyerő Szekszárdot fogadja a Dr. Koltai Jenő Sportközpontban, a találkozó 18 órakor kezdődik.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!