Kettős rangadóval emlékezünk Gabi nénire
2023. szeptember 28.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Jövő szombaton a TFSE női és férfi csapatainak szezonnyitó bajnoki mérkőzéseivel tisztelgünk a nemrég elhunyt dr. Kotsis Attiláné Kincsesy Gabriella (Gabi néni) emléke előtt.

Dübörög a szeptemberben megnyílt Dr. Koltai Jenő Sportközpont. Már nemcsak a TF-es diákok és dolgozók, hanem a TFSE különböző csapatai is birtokba vették a világszínvonalú sportlétesítményt.

Ezúttal a TFSE röplabdázói „avatják fel” a Csörsz utcai sportcsarnokot.

Október 7-én, szombaton ugyanis a TFSE női NB I-es röplabdacsapata 16 órakor szezonnyitó bajnoki mérkőzésen fogadja a BVSC Zuglót, majd 19 órakor az Extraligás férfiegyüttes lép parkettre, a 2023/2024-es idényben először, a honi röplabdasport egyik fellegvára, a Kazincbarcika ellen. Női együttesünk – amely az NB I legutóbbi három kiírásában is ezüstérmet szerzett – az idei szezon bajnokesélyese, míg fiaink tavaly a bizakodásra okot adó 5. helyen zárták az első osztályt.

A két mérkőzés közötti szünetben a szervezők megemlékezést tartanak a nyáron 95 éves korában elhunyt, a TF-en végzett dr. Kotsis Attiláné Kincsesy Gabrielláról, a magyar női röplabdázás emblematikus figurájáról, a TFSE korábbi edzőjéről, aki utolsó éveiben is remek tanácsokkal és meglátásokkal segítette röplabdázóinkat. Természetesen mindkét összecsapás gyászszünettel kezdődik.

Ebben a szezonban mind a női, mind a férfi csapat Gabi néniért játszik, így róva le tiszteletét a magyar női röplabdázás legnagyobb alakja előtt.

A szervezők mindenkit szeretettel várnak az október 7-i kettős rangadóra, miképp a szombati, szeptember 30-i női NB I-es kosárlabdacsapat szezonnyitó mérkőzésére is, amelynek során a TFSE a Sopron Basketet fogadja.

2023. szeptember 30., szombat
TFSE-MTK–Sopron Basket női NB I-es kosárlabdamérkőzés, 19.00, Dr. Koltai Jenő Sportközpont

2023. október 7., szombat
TFSE–BVSC Zugló női NB I-es mérkőzés, 16.00, Dr. Koltai Jenő Sportközpont
TFSE–Kazincbarcika férfi Extraliga-mérkőzés, 19.00, Dr. Koltai Jenő Sportközpont

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!