Négy hazai mérkőzéssel várja TFSE a hétvégén a szurkolókat
2023. szeptember 21.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A TFSE több csapata is pályára lép hétvégén a nemrég átadott, minden igényt kielégítő Dr. Koltai Jenő Sportközpontban.

Szeptember 22., péntek

Kosárlabda, nők
TFSE-MTK–KSC Szekszárd edzőmérkőzés
Kezdés: 16.45

Női kosárlabdázóink gőzerővel készülnek a szeptember 30-án kezdődő NB I-es bajnokságra. Hegedűs Péter tanítványai hétről hétre edzőmérkőzéseken igyekeznek tapasztalatot szerezni, mostanra pedig kész csapattá érett a TFSE-MTK. Éppen ezért fontos valódi főpróbát tartani, amelyre péntek délután kerül sor egy kifejezetten erős ellenféllel, a KSC Szekszárddal szemben.

Futsal, férfiak
TFSE-11teamsports–UTE férfi NB II-es mérkőzés, 2. forduló
Kezdés: 20.45

Férfi futsalcsapatunk felemásan kezdte a 2023/24-es bajnoki kiírást: Szombathelyen felemelő sikert arattak a srácok, majd Dunaújvárosban – némi meglepetésre – alulmaradtak, jóllehet végig jól játszottak.

Az együttes jelentős átalakuláson megy át, egyre több TF-es hallgató játszik a csapatban, sokan NB I-es rutinnal a lábukban csatlakoztak hozzánk, a mag viszont továbbra is állandó, és folyamatos a fejlődés.

Az új csarnokban most lép először pályára éles bevetésen férfi futsalcsapatunk, ráadásul olyan ellenféllel szemben, amely erődemonstrációval nyitotta az idényt. Ezúttal biztosan azon lesznek játékosaink, hogy méltó hangulatot varázsoljanak új otthonukba, nagyon nehéz dolguk lesz ugyanakkor a lila-fehérekkel szemben.

Szeptember 24., vasárnap

Kézilabda, férfiak
TFSE–Kistext NB II-es mérkőzés, 3. forduló
Kezdés: 14.00

Veretlenül, az NB II B jelű csoportjának éléről várják férfi kézilabdázóink a hétvégi, Kistext elleni összecsapást. Ujvári Bence csapata előbb drámai csatában múlta felül egy góllal a Dunakeszi alakulatát, majd az új hazai pálya első tétmérkőzésén kiütötte az évek óta rivális Budakalászt (37–21). Biztosak lehetünk benne, a TFSE mindent megtesz azért, hogy sorozatban harmadik mérkőzését is megnyerje, és a táblázat élén maradjon.

Futsal, nők
TFSE-11teamsports–DVTK-Vénusz NB I-es mérkőzés, 3. forduló
Kezdés: 17.00

Veretlenül várja első hazai megméretését női élvonalbeli futsalcsapatunk. A lányok először idegenbeli derbin múlták felül a Tolnát, majd meglepetésre 4–4-es döntetlent játszottak a tavalyi idényben bukdácsoló Újpest otthonában. Kudarcnak semmiképpen sem lehet nevezni a legutóbbi szereplést, inkább jelzésértékű tényként vehetjük tudomásul, hogy az eddigi topcsapatok mellé új kihívók léptek fel.

Ilyen lehet az első osztályba frissen feljutó DVTK-Vénusz is, amely a szezonnyitó mérkőzésen meglepetésre győzni tudott az elmúlt években éremért harcoló Budaörs otthonában. Ahogyan a többi csapatunknál is elmondtuk, itt is igaz lehet, hogy az új csarnok hangulata pluszmotivációt adhat a lányoknak, éppen ezért várunk tőlük hazai sikert.

A fenti mérkőzéseken is csatlakozhattok a T-középhez, és gyűjthetitek a matricákat az új szurkolói felsőhöz. Ezzel kapcsolatban minden részletet itt találtok meg:

Gyertek minél többen a meccseinkre, és szurkoljatok a TFSE sportolóinak!

Forrás: TFSE
Kép: TFSE

 

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!