Kosárlabda: a 6. helyen zárta a bajnokságot a TFSE-MTK
2023. április 20.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Vereséggel, de büszkén búcsúzott szerda este a Városmajortól a női élvonalbeli kosárlabda-bajnokságban szereplő TFSE-MTK: a rájátszásban az 5–6. helyért rendezett párharc második mérkőzésén hazai pályán 65–54-re alulmaradt az első felvonást odahaza 100–52-re megnyerő PEAC-cal szemben.

„Gratulálok a Pécsnek! Nehéz most megszólalnom, rengeteg érzelem van bennem. Egy korszak zárult le. Az én szememben a játékosaink mind hősök. Több mint negyvenpontos vereségből jöttünk, és két nap alatt sikerült kijavítanunk a játékunkat úgy, hogy az ellenfél edzőjének még időt is kellett kérnie a negyedik negyedben, mert volt esélyünk nyerni. Köszönöm a játékosaimnak, hogy akkor is bíztak bennem, amikor rossz szériánk volt. Mindig keményen edzettek és hittek bennünk. Arra vagyok a legbüszkébb, hogy ilyen közösség formálódott négy év alatt. Nagyon jó csapat a miénk, amely készen áll arra, hogy szintet lépjen jövőre” – idézte Magyar Bianka vezetőedző meccs utáni nyilatkozatát a hunbasket.hu.

Ez volt a negyedik idénye a TFSE-MTK-val a magyar élvonalban, s mind a négy évadban bejutott csapatával a rájátszásba.

A csapat elbúcsúzott tehát a Városmajortól, a következő idényben a nyáron a Csörsz utcában megnyíló modern arénában játssza hazai mérkőzéseit.

Fotó: Borhi Mihály, TFSE

Kosárlabda a 6. helyen zárta a bajnokságot a TFSE MTK

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!