Kosárlabda: Szoros meccsen kapott ki a TFSE-MTK a negyeddöntő első felvonásán
2023. március 29.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Kedden kezdődött a női élvonalbeli kosárlabda-bajnokság rájátszása, a negyedik első osztályú idényében negyedszer a playoffba jutó TFSE-MTK az alapszakaszt a második helyen záró Győr vendége volt a negyeddöntő első mérkőzésén.

Nos, Magyar Bianka vezetőedző együttese derekasan helytállt esélyesebb riválisa otthonában, olyannyira, hogy az első negyedet követően 30–24-re vezetett. A második, majd a harmadik játékrészben már a győriek voltak fölényben, s bár az utolsó negyedet megint megnyerte a TFSE-MTK, végül 103–93-ra kikapott. A vendégeknél öten is elérték a tízpontos határt, Dúl Panka 24, Ty Marshall 19, Pusztai Petra és Hegedűs Janka 15-15, Lauren Manis pedig 10 pontot szerzett. Az egyik fél második győzelméig tartó párharc következő meccsét pénteken 19 órától a Városmajorban rendezik.

„Óriásit küzdöttünk az utolsó pillanatig, a vereség oka a százhárom kapott pont. Pénteken agresszívabb védekezéssel jobb eredményt érhetünk el, mivel Dúl Panka vezetésével a támadójátékunkkal ezúttal sem volt gond” – nyilatkozta a Nemzeti Sportnak a győri összecsapás után Magyar Bianka.

Kosárlabda Szoros meccsen kapott ki a TFSE MTK a negyeddöntő első felvonásán

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!