Ötös Kanizsán
2015. február 2.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Az ANB 3-5. helyén álló Nagykanizsával végződött a TFSE lányok számára a január. Sajnos Mányoki Judit betegség miatt nem tudott játszani, Balsay Anna pedig a betegágyból kelt fel a csapat segítségére, így a szokásosnál is nagyobb küzdésre volt szükség a rájátszásba bekerülni igyekvő hazaiak ellen.

Az első negyedben nagyon összeszedett  játékot láthattunk, és magabiztosan vezetett a TFSE (19-11).  Sajnos a kezdeti lendület alábbhagyott, így a második negyedben nem nőtt tovább a különbség (38-29 a TFSE javára). A második félidőben a TFSE részéről csak az eladott labdák, és nem a kosarak gyűltek, így a Nagykanizsa át is tudta venni a vezetést egy rövid időre (41-38 a hazaiak javára). Lányaink első pontjai a 8.percben születtek, ezzel sikerült ismét kiegyenlíteni a mérkőzést. A negyedik negyedet 1 pontos előnnyel kezdték a TFSE-s lányok, és  izgalmas hajrá után sikerült 63-58-ra megnyerni a meccset.

Gratulálunk a lányoknak!

TFSE: Varga Barbara: 8p, 9lep, Karlócai Julianna: 15/9p, 7lep, Bodnár Fanni: 6p, 3gp, Németh Alma: 10p, 7kfault, Miháczi Diána: 8p, 5lep, Lakatos Dóra: 16/6p, 6lep  Magyar Bianka, Sándorfi Réka, Balsay Anna.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!