TFSE - SZOESE-Sportiskola: 81-67
2014. október 18.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Női kosárcsapatunk csütörtök este a SZOESE-Sportiskola csapatát látta vendégül az ANB 3. fordulójában. Remek előjelekkel várhatták az összecsapást lányaink, hiszen eddig 2-ből 2 győzelmet jegyezhettek, ráadásul ezek igen nagyarányú sikerek voltak egytől-egyig. A korábbi eredményeken felbuzdulva, szép számú publikum előtt küzdhettek meg egymással a csapatok.

Az első negyed-béli jó játék 10 pontos előnyt eredményezett, ami az egész mérkőzésre kihatással volt, a későbbiekben csak egy-egy alkalomra sikerült 10 egységen belülre férkőznie a Szombathelynek. A rendkívül pontgazdag első félidő végén magabiztos, ám még nem megnyugtató előnnyel vonulhattak pihenőre a lányok.

A második félidő roppant küzdelmes játékot hozott, de a TF-es lányok lendülete megmaradt, továbbra is 10-15 pontos távolságon tartották az ellenfelet. A záró játékrészben a SZOESE keményebb védekezésre váltott, elindítva ezzel egy végső hajrát, ami igen paprikássá tette a mérkőzést, de a TFSE mentálisan és fizikailag is felülkerekedett, kiharcolva ezzel az újabb győzelmet!

A TFSE tehát 3 győzelemmel továbbra is veretlen, és a tabella élén áll!

Pontdobók: Balsay Anna 4, Bodnár Fanni 8, Karlócai Júlianna 13, Lakatos Dóra 7/3, Magyar Bianka 5/3, Mányoky Judit 21/15, Miháczi Diána 10, Németh Alma 12, Rakolcai Beatrix -, Sándorfi Réka 1.

szöveg: Molnár Krisztián

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!