A tabella élére állt a TFSE férfi kézilabda-csapata
2017. október 16.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Negyedik bajnoki mérkőzését játszotta vasárnap férfi kézilabda-csapatunk a csoportjában. Hazai pályán, a Semmelweis sporttelepen az U22-es Budakalász csapata volt az ellenfél. A TFSE együttese most sem vehette félvállról a mérkőzést, de a győzelem után a tabella élére állt.

Férfi kézilabda NB II, északi csoport, TFSE – CYEB Budakalász U22 (19-16) 33-27

Az első félidőt nem a kemény védekezés jellemezte, amely a 19:16-os félidei eredményből is meglátszik. Gyors lerohanásból és egy-egyből szerezte mindkét csapat a góljainak többségét. Az első félidő 15. percétől a TFSE átvette a vezetést Györkő és Herbert nagyszerű összjátékának és Vitéz Marci elképesztő átlövésgóljainak köszönhetően, amelyet a félidő végéig meg is tudott tartani a TFSE csapata.

A tabella élére állt a TFSE férfi kézilabda csapata

A második játékrész közepén elérkezett egy 5 perces időszak, amikor semmi nem jött össze. Átlövések és ziccerek maradt ki és az indítások pontatlanok voltak. Mindezt a Budakalász könyörtelenül kihasználta és az 50. percben 25:25-ös döntetlen volt az állás. Ekkor jól jött az időkérés, amely után csapatunk összeszedetten tért vissza, majd Györkő és Osgyán 2-2 góljának köszönhetően ismét kialakult a 3-4 gólos különbség, amit egészen a mérkőzés végéig tudtunk tartani.

Dr. Szabó Gábor vezetőedző: Az előző mérkőzésüket megtekintettem a Gödöllő ellen és tudtam, hogy nehéz mérkőzés elé nézünk, mivel egy jól felkészített fiatal csapatról van szó. A második félidő 15-18 percében ellenfelünk megközelített minket, ekkor azonban sikerült egy 5-0 szakaszt csinálnunk és ezzel el is döntöttük a 2 pont sorsát. A mérkőzést az első perctől a kezünkben tartottuk és végig csapatként játszottunk. Gratulálok a fiúknak, szép munka volt!

TFSE: Herbert Krisztián 2/1, Osgyán Bence 7, Györkő Marcell 12, Oláh Bence 2, Vitéz Márton 9, Ujvári Bence 1.Következő férfi kézilabda-mérkőzés: 2017. október 22. (vasárnap) 18:00. Helyszín: PEMÜ Sportcsarnok - Solymár, Tersztyánszky utca 89.

Hajrá TFSE!

Női csapatunk is győzött, roppant magabiztosan a Csepeliek otthonában. Női kézilabda NB II​Hort-Csepel – TFSE: 16-30 (12-16). A TFSE a másodosztályban a 14 gólos siker után a hatodik helyen áll.

A tabella élére állt a TFSE férfi kézilabda csapata (női csapatunk)

fotó: TFSE

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!