TFSE: parádés kézi-munka
2018. március 27.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Nagyszerűen szerepelt a legutóbbi fordulóban a TFSE női, illetve férfi kézilabda-csapata: az NB II D-csoportjában szereplő lányok 31-25-re győztek a Szigetszentmiklós vendégeként, míg az NB II Északi csoportjában versenyző fiúk pályaválasztóként 25-16-ra diadalmaskodtak a Rév TSC ellen.

Noha női csapatunkból többen is hiányoztak, Viglási Zsuzsanna edző együttese ragyogóan játszott, különösen Káldi Lili és Bíró Eszter volt elemében, ketten együtt összesen 17 gólt szereztek a gárda 25-ös „összterméséből”, Lili kilencet, Eszter pedig nyolcat. Győzelmével a TFSE a második helyre kapaszkodott fel a tabellán!

Ami pedig a férfiakat illeti, nos, az ő teljesítményük is megsüvegelendő.

TFSE: parádés kézi-munka

Az őszi mérkőzésen négygólos vereséget szenvedtek a csoportelső Rév TSC otthonában, és ezúttal sem kezdték jól a találkozót, mert néhány perc leforgása alatt máris 4-1-es hátrányba kerültek.

Adorján Gábor edző azonban összekapta a társaságot, amely az első félidő utolsó tíz percét 6-1-es rohammal zárta, és hatgólos előnnyel vonulhatott a szünetre (15-9). A TFSE a második játékrészben is uralta a mérkőzést, s a nyolcgólos Vitéz Márton vezetésével végül fölényes, 25-16-os győzelmet aratott a csoportelső felett! A meccs krónikájához tartozik egy sajnálatos esemény, a második félidőben kulcsjátékosunk, Herbert Krisztián térdsérülést szenvedett, reméljük, minél hamarabb felépül.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!