Kosaras izgalmak az E teremben
2018. április 27.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Hétfőn intézményünk E termében rendezték meg a második fordulót a Testnevelési Egyetem amatőr B33 kosárlabda-bajnokságában, és akárcsak az első körben, ezúttal is ragyogó megoldásokat, no meg izgalmas párharcokat láthattunk.
 
 
rendkívül kiélezett küzdelemből a Kelták csapata került ki győztesen, megelőzve a Kóter, valamint a Harlem Buckets együttesét. A mindent eldöntő harmadik fordulót május 7-én 21.30-tól rendezik ugyancsak az E teremben, szeretettel várjuk a barátokat, kosárrajongókat és mindenkit szurkolni, egyúttal fergeteges hangulatot varázsolni.
 
A tét jelentős, hiszen az összesített pontverseny élén végző gárda képviselheti majd a Testnevelési Egyetemet a május 13. és 15. között a Nemzeti Közszolgálati Egyetem új sportkomplexumában megrendezendő kosárlabda MEFOB-döntőn a B33 szakágban!
 
Kosaras izgalmak az E teremben (B33)
 
A pontversenyt jelenleg a Kóter vezeti 11 ponttal, második a Harlem Buckets 9 ponttal, harmadik a Kelták 8 ponttal, negyedik a Keménymag 6 ponttal, ötödik a Good Luck 4 ponttal, míg az utolsó, hatodik helyen a Random 5ös áll 1 ponttal.
Címkék: TFSE,kosárlabda,B33
2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!