Kosár a félpályáról, itt az ötödik győzelem!
2018. november 7.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Megállíthatatlanul robog a TFSE-expressz, az NB I/B-ben szereplő női kosárcsapatunk az ötödik mérkőzését is megnyerte a bajnokságban! Magyar Bianka vezetőedző parádézó együttese ezúttal a DEAC DSI csapatát verte meg 78–42-re. Itt jegyezzük meg, hogy az eddigi öt meccsen átlagban 72.4 pontot dobott és csupán 51.2-t kapott a TFSE – megsüvegelendő teljesítmény!

Kosár a félpályáról, itt az ötödik győzelem!

„Meglepően simán nyertük meg a legutóbbi összecsapást – mondta megkeresésünkre Magyar Bianka. – Ismét kiemelkedő csapatmunkát végeztek a lányok, ezt bizonyítja többek között a huszonkilenc gólpasszunk. Ezúttal is valamennyi játékosunk pályára lépett, s mindannyian hozzátették a magukét a győzelemhez.”

Németh Alma 16 ponttal csapatunk legeredményesebb tagja volt, Varga Barbara 14-gyel zárt, Miháczi Diána pedig 12-vel, de úgy, hogy az összes kosárra dobása bement!

„Az egyiket ráadásul a második negyed vége előtti pillanatban, a félpályáról dobta! – hívta fel a figyelmet egy szédületes megoldásra Magyar Bianka. – Rajta kívül az elsőéves Vörösházi Jázmin is százszázalékos pontossággal dobott, Karlócai Julianna pedig tizenhét lepattanót szerzett.”

Ami a folytatást illeti: a TFSE legközelebb november 9-én, pénteken lép parkettre a bajnokságban, egyetemünk E termében az Ajka együttesét fogadja. Noha az ajkaiak eddig nem nyújtottak lehengerlő teljesítményt a ligában, Magyar Bianka felhívta rá a figyelmet, hogy a 14 csapatos mezőny egyik legerősebb kerete az övék.

De persze bízunk benne, hogy az ötből öt után meglesz a hatból hat!

Hajrá, lányok!

Címkék: TFSE,kosárlabda
2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!