Véget ért a remek sorozat
2019. március 26.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Tizennyolc győzelem után elszenvedte idénybeli első vereségét az NB I/B-ben a TFSE női kosárlabda-csapata, miután a hétvégén 75–72-re alulmaradt az Ajka otthonában.

A találkozón mind a négy negyed szorosan alakult és a félidőben egy ponttal vezetett a TFSE, de a harmadik és a negyedik játékrészt aztán 38–34-re megnyerték a hazaiak, véget vetve ezáltal a TFSE csodálatos sorozatának. Csapatunk legeredményesebb játékosa ezúttal Karlócai Julianna volt 17 ponttal (s mellé leszedett még 12 lepattanót!), rajta kívül további három kosarasunk jutott tíz pont fölé, Németh Alma (15), Miháczi Diána (14) és Kováts Gabriella (12).

 Véget ért a remek sorozat

 „Gratulálok az Ajkának – mondta a találkozót követően Magyar Bianka, a tabellát továbbra is vezető kosárcsapatunk vezetőedzője. – Küzdelmes mérkőzés volt, megérdemeltem győztek a hazaiak, ha mi nyertünk volna, ezt nem mondhatnánk el magunkról, mert nem játszottunk jól. Védekezésben nem követtük az alapelveinket, ezért rengeteg könnyű kosarat kaptunk. Húsz másodperccel a vége előtt egy véleményes játékvezetői ítélet döntötte el a találkozót. Természetesen szomorúak vagyunk, hogy megszakadt a győzelmi szériánk. Elemezzük a meccset, tanulunk belőle és megyünk tovább. Az idén a lányok szépen dolgoznak, beleállnak a munkába, amit megkövetelek tőlük. Lépésről lépésre haladunk, legközelebb a PINKK vár ránk, szeretnénk nyerni hazai pályán.”

Ezt az összecsapást pénteken 18.45-től rendezik egyetemünk E-termében.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!