TFSE: jó benyomások Békéscsabán
2019. augusztus 21.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Békéscsabán edzőtáborozott a TFSE férfi és női kézilabdacsapata. Szabó József szakosztályvezető a helyszínen tekintette meg, hogyan teljesítenek a játékosok és röviden összegezte is a látottakat. 

A csapatok felkészüléséről a szakosztályvezető a következőket mondta el:

„Remek hangulatban dolgozik mindkét csapatunk, amelyeket eddig szerencsére elkerültek a sérülések. A lányok a Békéscsaba ifivel játszottak pörgős edzőmeccset, igazi iramjáték volt. Tetszett a játékosok hozzáállása, mentalitása, bár némelyiküknek fel kell szívnia magát. Somlai Rita és az MTK-s Nonn Dóri is nagyon ügyes, de igazából nehéz kiemelni bárkit , mert azt vettem észre, ebben a csapatban mindenki egymásért játszik, örülnek egymás jó megoldásainak."

TFSE: jó benyomások Békéscsabán

A fiúkkal kapcsolatban Szabó József elmondta:  

"A fiú csapat is jó benyomást keltett. A sok új játékos felrázta a régieket, harcos, küzdős edzőmeccset játszottak a csabai NB II-ben negyedik helyezett helyezett csapattal. Három-négy belső posztos játékossal kiegészülve a fiúknak is jó csapatuk lesz! Este vacsora után értékeltem a két edzőmérkőzést, s jeleztem, a hátralévő időben ne csak úgy dolgozzanak, mint a TE kézilabdásai, hanem tartsák szem előtt, hogy most ők egyben az egyetem hírnevéért is játszanak!”

TFSE: jó benyomások Békéscsabán

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!