Sztárokat hoz Budapestre a TFSE-MTK
2019. október 2.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A DVTK elleni első NB I-es találkozó után emelt fővel hagyhatta el a TFSE csapata a parkettet. A 17 pontos vereség vállalható volt és a meccsen fantasztikus volt az a hangulat, melyet közel 200 TE hallgató biztosított. A neheze azonban csak most következik!  

A bajnoki folytatás ugyanis itt van a nyakunkon, előbb Pécsen, majd Budapesten vár kemény csata a lányokra. Az igazi nagy ragadóra, ahol mindenkire számítunk, október 9.-én, tehát jövő hét szerdán kerül sor, amikor a tavalyi bajnok és kupagyőztes, a 2018-as Euroliga-ezüstérmes Euroleasing Sopron lesz a TFSE-MTK csapatának vendége.

Sztárokat hoz Budapestre a TFSE-MTK

A találkozót újra hazai pályán játssza a TFSE csapat, az MTK-csarnokban, de előtte még vár egy pécsi, egyáltalán nem könnyű kiruccanás az együttesre.

Az első összecsapáson mutatott játék és hozzáállás azonban elegendő lehet a jó helytálláshoz, tudva a reális különbséget a két gárda között. A jó mentalitást azonban garantált a hölgyek soron következő meccsein.

A nézőtoborzás miatt azonban már most írjuk le, hogy jövő szerdán este 18 óra 30 perckor, a TE épületétől mindössze 15 percre, ingyen sörrel a kézben lehet világszínvonalú kosárlabdát nézni! Ez így, valljuk meg, programként szinte kihagyhatatlan!

Gyere el és buzdítsd TE is a TE csapatát!

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!