Jó játékkal győztek kézilabdásaink
2019. december 4.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A téli szünetet megelőző utolsó előtti fordulót rendezték az NB II-es kézilabda bajnokságban az elmúlt hétvégén. A TFSE mindkét csapata hazai pályán lépett pályára, a fiúk az Abonyi KC, míg a lányok a GGB Kecskemét U22-es csapatát győzték le.

Férfi csapatunk edzőváltást követően, Györfi János irányításával remekül kezdte a mérkőzést és a félidőre már magabiztos különbséggel, 19-12-re vezetett. A második játékrész kicsit nehézebben alakult, a vendégek fel is zárkóztak egy gólra, de egyenlíteni nem tudtak és a végjátékot a TFSE bírta jobban. Végül 31-28-ra győzött a TFSE, így már második mérkőzését nyerte a gárda Györfi János vezetésével.

Jó játékkal győztek kézilabdásaink

A TFSE továbbra is a 10. helyen áll a tabellán, de közelebb került együttesünk az élcsapatokhoz. Az utolsó őszi fordulóra december 8-án kerül sor, amikor a TFSE az Üllői VKSK-hoz látogat.

Ami a nőket illeti, a TFSE első 10 perce nem volt erős, de utána már irányították a mérkőzést a lányok. A félidőben 16-14  volt az állás. A második játékrész szintén kicsit nehezebben kezdődött, a kecskemétiek a 42. percig tartották a lépést, de ezt követően 11 találatot dobott, így magabiztosan 33 - 25-re győzött a TFSE.

Jó játékkal győztek kézilabdásaink

Az őszi idényt lezáró fordulóban a TFSE idegenben, a Tököl otthonába lép pályára, szintén december 8-án.

Címkék: TFSE,TE,kézilabda
2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!