Éremért játszik a TFSE-MTK!
2020. március 6.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Itt az újabb parádés eredmény: a TFSE-MTK csapata csütörtökön szoros csatában 82–78-ra legyűrte a házigazda PEAC-ot a női kosárlabdázók Magyar Kupa nyolcas döntőjében, s ezzel bejutott az elődöntőbe! Magyar Bianka vezetőedző gárdája a toronymagas esélyes, Európa-hírű Sopronnal csap össze a fináléba kerülésért, a pénteken 16.30-kor kezdődő összecsapást az M4 Sport élőben közvetíti.

A TFSE-MTK a félidőben még vesztésre állt a PEAC-cal szemben, de a harmadik negyedet nagyon „megnyomta”, 22–10-re nyerte meg, megágyazva ezzel az újabb sikernek. Érdekesség, hogy az NB I-ben újoncként vitézkedő TFSE a bajnokságban kettőből kétszer megverte a PEAC-ot, most pedig összejött a harmadik siker is!

Éremért játszik a TFSE-MTK!

„Rengeteget dolgoznak a lányok az idényben, felszabadultan készültünk erre a mérkőzésre” – nyilatkozta a Nemzeti Sportnak Magyar Bianka a pécsi csapat legyőzését követően.

A kupaelődöntőbe jutással eldőlt, hogy a TFSE éremért játszhat a Pécsen zajló viadalon, a pénteki elődöntőt követően dől el, hogy milyen színű medáliáért.

Hajrá, TFSE!

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!