Tizenhat futballmeccs veretlenül
2020. július 10.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Mint ismert, a Magyar Labdarúgó Szövetség május elején befejezettnek nyilvánította az alsóbb osztályok bajnokságait, s ez a határozat érintette a TFSE nagypályás férfi futballcsapatát is. A gárda a budapesti II. osztályban szerepelve nyújtott egyre jobb és jobb teljesítményt, harcban állt a feljutásért, hiszen az MLSZ döntésekor a tabella második helyén tanyázott – márpedig ez a pozíció garantálja a följebb lépést.

„Hogy őszinte legyek, lesújtott a hír, amikor megtudtunk, hogy ebben az idényben nincs tovább – mondta megkeresésünkre Sztranyovszky Márk, a TFSE hátvédje, aki egyúttal a futsal-szakosztály vezetője is. – Ami a szereplésünket illeti, nos, a bajnoki évad elején becsúszott egy-két vereség, szeptember végére azonban összeálltunk.”

Tizenhat futballmeccs veretlenül

A TFSE  gárdája a bajnokság felfüggesztése előtt még legyőzte az éllovas RAFC csapatát! 

Olyannyira, hogy a folytatásban egyetlen vereséget sem szenvedtek, tizenhat mérkőzésből álló veretlenségi sorozatot „építettek”, márpedig ez – legyen szó bármilyen szintű bajnokságról – megsüvegelendő eredmény! De vajon hogyan tovább?

„Kollégámmal, Radnai Györggyel intézzük a háttérmunkát, s örömmel újságolhatom, hogy együtt tartjuk a csapatot – hangsúlyozta Sztranyovszky Márk. – Sőt, úgy néz ki, még tovább erősödünk, mert három NB-s labdarúgót sikerül magunkhoz csábítani, egyikük Mészáros Dániel, aki pályafutása során szerzett már gólt a Ferencváros ellen, méghozzá ollózó mozdulattal. Érkezik az RKSK-tól is egy fiatal, aki egyrészt csapatunk erőssége lehet, továbbá a Testnevelési Egyetemen folytatja tanulmányait. Egy biztos: a következő idénynek változatlan céllal vágunk majd neki!”

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!