Új funkcionális fitnesz-szakosztályvezető a TFSE-ben
2020. július 15.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A Nemzeti Funkcionális Fitneszversenyzési Sportági Szövetség (NEFFISZ) egyik alapító-elnökségi tagja, Patakfalvi-Vigh Dániel a Testnevelési Egyetem Sportegyesületének (TFSE) Funkcionális Fitnesz szakosztályvezetője lett.

„Nagy megtiszteltetés és öröm, hogy a TFSE elnökségi ülésén a beadott pályázatomra az elnökségi tagok egyhangúlag megszavaztak a TFSE Funkcionális Fitnesz szakosztály vezetőjének. Mindent megteszek annak érdekében, hogy a szakosztály aktív munkájával a TFSE jó hírét öregbítsem országos és nemzetközi szinten egyaránt” – nyilatkozta az ffsz.hu oldalnak Patakfalvi-Vigh Dániel.

A szakosztály elsődleges célja igazolt versenyzők toborzása, amibe beletartoznak az aktív egyetemista, jelenleg is TE-s hallgatók, illetve olyan, már a Testnevelési Egyetemen korábban végzettet, akiknek kötődésük van az egyetemhez és szeretnének a TFSE színeiben versenyezni.

Új funkcionális fitnesz szakosztályvezető a TFSE ben Patakfalvi Vigh Dániel

Már 2020-ban szeretnénk képviselni a TFSE-t a NEFFISZ Funkcionális Fitnesz országos bajnokságán mind egyéni, mind csapatban induló sportolókkal. Ehhez hamarosan elkezdjük a csapat toborzáson túl az aktív edzésmunkát. Remélem, a távolabbi jövőben a TFSE színeiben lesznek versenyzők, akik képviselik majd hazánkat világ- és Európa-bajnokságon, illetve Universiadén és olimpián” tette hozzá.

Patakfalvi-Vigh Dániel végezetül reményét fejezte ki, hogy hamarosan további egyetemi sportegyesületek csatlakoznak NEFFISZ szövetségéhez.

Címkék: TFSE,fitnesz
2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!