Újra a TFSE elnökévé választották Németh Lajost
2021. június 3.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

2021. május 27-én tartotta meg éves küldöttgyűlését a TFSE – írja az egyesület honlapja. Az ülés legfontosabb napirendi pontja volt a tisztújítás, amelynek keretében a küldöttek újabb négy évre egyhangú döntéssel bizalmat szavaztak az elnöknek, Németh Lajosnak, a Testnevelési Egyetem (TE) Sportjáték Tanszék mesteroktatójának.

Újra a TFSE elnökévé választották Németh Lajost

A TFSE honlapja arról is beszámol, hogy az elnökválasztással párhuzamosan bizalmat szavaztak az egyesület elnökségi tagjainak, így Dolnegó Bálintnak, a TE Sportmenedzsment Tanszék tanárának, Dr. Kalmár Zsuzsannának, a Torna, RG, Tánc és Aerobik Tanszék vezetőjének, Dr. Németh Endrének, a Küzdősportok Tanszék vezetőjének, Prof. Dr. Sós Csabának, az Úszás és Vízi Sportok Tanszék vezetőjének, Szalma Lászlónak, az Atlétika Tanszék vezetőjének, valamint a HÖK delegálta két tagnak, Oravecz Annának és Ruzsits Patriknak is.

A küldöttek egyhangúlag elfogadták a 2020. évi beszámolót, valamint a 2021. évi pénzügyi és szakmai tervet, amely hosszú távú stabilitást és tervezhetőséget tesz lehetővé a TFSE sportszakmai és gazdasági működésében. A napirendi pontok között szerepelt az alapszabály módosítása is.

A küldöttgyűlés végén Németh Lajos, a TFSE újraválasztott elnöke értékelte az elmúlt négy év munkáját, majd ismertette a következő ciklus terveit.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!