TDK-workshopot tartanak február végén
2024. február 16.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Február 28-án rendezik a TF-en a TDK-workshopot, amelynek során többek között szó lesz az egyetemi Könyvtár és Levéltár folyamatosan bővülő lehetőségeiről.

Az egyetemi Könyvtár és Levéltár folyamatosan bővülő lehetőségeket kínál azzal a céllal, hogy az egyetem közössége hozzáférhessen a legfrissebb szakirodalmi anyagokhoz is.

Ezekről a gyarapodó lehetőségekről is szó lesz többek között a soron következő 8. TDK-workshopon, ám a középpontban a különböző szakirodalom-keresési módszerek állnak majd. Ezek segítségével a jelenlévők ismereteket szerezhetnek a Boole Algebra segítségével történő dokumentum- és forráskereséséről, a könyvtári katalógusokban történő részletes keresési lehetőségekről, és a különböző online adatbázisok használatáról is.

Gyakorlati példákon keresztül mutatjuk be az ’advanced search’ opciót, valamint a találatok finomítását és szűkítését az EBSCO SportDiscus-adatbázis használatán keresztül.

Minden hallgatót szeretettel várunk, aki fejleszteni szeretné az irodalomkutatási készségeit, és szeretné megismerni a legújabb kutatási eszközöket és módszereket.

Az esemény időpontja: 2024. február 28., 13.00 óra
Az esemény helyszíne: K3-as épület, Könyvtár és Levéltár, Infolabor

TDK workshop 8

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!