A tanév utolsó TDK-workshopján is kitartott a figyelem
2023. május 18.TDK

Kétezer-huszonhárom május 8-án, 13 órakor a TF Könyvtár és Levéltárának Infólaborjában rendeztek TDK-workshopot „A visszaszámlálás elindult, cél a részvétel a 37. OTDK-n” címmel.

A 2022/2023-as tanév utolsó TDK-workshopján részt vevő hallgatók és témavezetők gyakorlati segítséget kaptak a 2023. évi novemberi intézményi TDK-hoz, valamint a felkészüléshez a 2025-ben a TF-en sorra kerülő OTDK-ra.

Az előadások keretében a TDK-munka jelentőségére hívtuk fel a figyelmet: információt adtunk arról, milyen TDK-műhelyek, kutatási témák és lehetőségek vannak az egyetemen, továbbá a jövőben milyen új támogatási rendszerrel igyekszünk segíteni, hogy a diákok mindig színvonalas TDK-munkát tudjanak végezni. Ezután a résztvevők kérdéseket tettek fel, s az így kialakult beszélgetés során a téma legfontosabb szempontjai is szóba kerültek.

A program a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem által elnyert, az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által meghirdetett, "Az Országos Tudományos Diákköri Konferencián, valamint tudományos műhelyein való részvétel és a lebonyolítási feladatok ellátása" című pályázat (NTP-HHTDK-22) keretében valósul meg.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!