A TF szervezi a 37. Országos Tudományos Diákköri Konferencia Testnevelés- és Sporttudományi Szekcióját
2023. április 25.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

2023. április 15-én, a 36. Országos Tudományos Diákköri Konferencia Testnevelés- és Sporttudományi Szekciójának zárórendezvényén egyetemünk tudományos és innovációs rektorhelyettese, dr. habil. Lacza Zsombor vette át a rendezés jogát jelképező stafétabotot a szekció ügyvezető elnökétől, dr. Váczi Márktól.

Az Országos Tudományos Diákköri Tanács döntése alapján a 2025-ben százéves Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem rendezi a 37. OTDK Testnevelés- és Sporttudományi Szekcióját – immár hatodik alkalommal.

A Testnevelés- és Sporttudományi Szekció az OTDK történetében a „legfiatalabb” szekció, amelyet először 1991-ben, a XX. Országos Tudományos Diákköri Konferencián rendeztek meg a TF-en. Legutóbb 2019-ben a 34. OTDK-nak adott otthont intézményünk, akkor rekordszámú, 123 előadás hangzott el a háromnapos konferencián.

A TDK Bizottság már a következő hónapokban megkezdi a szervezési munkát, hogy a legutóbbi OTDK sikereihez méltó konferenciát rendezhessen. A következő workshop célja, hogy népszerűsítsük a részvételt a TDK-munkában. Az előttünk álló workshopon mind a hallgatók, mind pedig a témavezetők újabb lehetőségekkel ismerkedhetnek meg. Az egyetem a sikeres TDK-felkészülést és -felkészítést, illetve ezzel párhuzamosan a minél színvonalasabb előadások és pályamunkák elkészítését támogatná a jövőben. A részleteket hamarosan közöljük a tf.hu-n.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!