Tavasszal rendezik Pécsen az OTDK testnevelés- és sporttudományi szekcióját
2023. február 1.TDK

2023. április 13. és 15. között a Pécsi Tudományegyetem (PTE) ad otthont a 36. OTDK testnevelés- és sporttudományi szekciónak, amelyre a szervezők szeretettel várják az érdeklődőket.

A PTE Természettudományi Karának Sporttudományi és Testnevelési Intézete szervezi idén az Országos Tudományos Diákköri Konferencia (OTDK) testnevelés- és sporttudományi szekcióját. A kétnapos esemény – többek között – kiváló alkalom, hogy az oktatók és a hallgatók tudományos eszmecserét folytassanak egymással.

Mint ismert, egyetemünk Doktori Tanácsának elnöke, prof. dr. Tihanyi József tölti be az Országos Tudományos Diákköri Tanács (OTDT) testnevelés- és sporttudományi szakmai bizottságának elnöki tisztét.

„Magam, valamint a testnevelés- és sporttudományi szekció elnöksége nevében sok szeretettel üdvözlöm a részvevőket az OTDT áprilisi konferenciáján. A mi szekciónk talán a legfiatalabb az OTDT történetében, de egyben a legdinamikusabban fejlődő is. Évről-évre egyre több hallgató és tanárkolléga csatlakozik egyetemük tudományos kutatóhelyeihez. Az egyre javuló kutatómunkák és az előadások színvonala azt érzékelteti, hogy a kutatóműhelyekben nemcsak a konferenciákra készítik fel a tanárok a hallgatókat, hanem alapos, tudományos érdeklődésen alapuló kutatómunka alakult ki, amelynek során a többlettudásra vágyó hallgatók még több tudást szerezhetnek, ami a doktori tanulmányaik folytatásában vagy szakmai ismereteik tudományos megalapozásában lesz segítségükre.”

A konferenciával, a programokkal és a tudnivalókkal kapcsolatban az esemény Facebook- és Instagram-oldalán találtok naprakész információt, ez pedig itt az esemény honlapja.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!