Egyre nagyobb az érdeklődés a TDK-workshopok iránt
2022. október 20.TDK

A TDK Bizottság igyekszik úgy tematizálni a TDK-workshopok tartalmát, hogy az hatékonyan segítse a hallgatók felkészülését mind az intézményi-, mind az országos TDK-konferenciákon való részvételre, éppen ezért választotta – a novemberben megrendezendő intézményi TDK-konferencia előtti utolsó workshop – témájául a prezentációs készség fejlesztését.

Egyre nagyobb az érdeklődés a TDK workshopok iránt

A 2022/2023 tanév első – rekordszámú résztvevő előtt megrendezett – TDK-workshopján az elméleti ismereteken túl számos gyakorlati és élethelyzettel illusztrált példán keresztül ismerkedhettek meg a jelenlévők a sikeres prezentáció alapjaival. Az interaktív előadás részeként a hallgatók több gyakorlatot is kipróbálhattak, amivel előadásmódjukat tudják fejleszteni és ezzel együtt magabiztosabbá válni – a számukra még talán idegen – prezetnációs helyzetekben.

A 2022/2023 intézményi TDK-ra való jelentkezés itt érhető el.

A program a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem által elnyert az az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által meghirdetett, "Az Országos Tudományos Diákköri Konferencián, valamint tudományos műhelyein való részvétel és a lebonyolítási feladatok ellátása" című pályázat (NTP-HHTDK-22) keretében valósul meg.

Címkék: workshop,TDK
2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!